Setari Cookie-uri

Trusa VERDE pentru afectiunile genitale

Sanatatea genitala a femeii pare de multe ori a fi un continuu camp de lupta intre factorii de risc si mecanismele de aparare ale organismului.

Atunci cand simptomele sunt usor de suportat, ca secretie vaginala anormala, mancarimi genitale sau senzatie de uscaciune, femeia poate folosi 3-4 zile ceaiul de pelin pentru a face bai de sezut dimineata si seara. Daca simptomele continua sa persiste mai multe zile sau daca se agraveaza este indicat ca femeia sa consulte medicul specialist.

plante medicinale pentru sanatatea intima

Infuzie de coada soricelului

Coada soricelului este o planta cunoscuta de sute de ani pentru efectele sale benefice asupra sanatatii feminine. Era folosita pentru a vindeca toate tulburarile genitale ale femeii, inclusiv tulburarile menstruale si era recomandata in preventie.

Astazi puteti consuma preventiv ceai de coada soricelului – o ceasca la 1-2 zile, pe termen lung, cu pauza de o luna la fiecare jumatate de an. Se considera ca femeia nu ar mai trebui sa isi faca griji pentru marea majoritate a afectiunilor genitale. Desigur, daca este implicata o cauza mai importanta sau un dezechilibru major, cum se intampla de exemplu in cazul unei anexite, al amenoreei, al ovarului polichistic sau al infertilitatii, femeia trebuie in mod obligatoriu sa consulte medicul.

Citește și:

Infuzia de coada sorieclului este recomandata pentru:
- Sani durerosi;
- Tulburari menstruale;
- Vaginite frecvente (coada soricelului se utilizeaza pentru baile de sezut, o lingura de planta la jumatate de litru de apa fiarta);
- Hepatite;

Vizionare placuta


Kudika
6 Septembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.