Setari Cookie-uri

Perele - Doctorii Toamnei - 10 Beneficii pentru sanatate si frumusete

Perele sunt considerate unele din “comorile toamnei”, fiind bogate in multe substante active de care organismul nostru are nevoie in aceasta perioada.

Beneficiile perelor: indicate in alergii

Perele sunt considerate alimente hipoalergice, reprezentand o sursa de vitamine si nutrienti sanatosi pentru persoanele care sufera de diverse alergii alimentare. Perele sunt indicate si bebelusilor datorita riscului redus de alergii si tolerantei mari a organismului fata de aceste fructe. Pentru ca au efect laxativ, este indicat sa nu consumati pere intr-o cantitate exagerata. Cateva fructe pe zi sunt suficiente.

pere beneficii pentru sanatate

Beneficiile perelor in frumusete

Perele revitalizeaza pielea

Bogate in vitamine, apa si minerale, perele utilizate proaspete in mastile pentru ten sau in preparatele pentru corp au rolul de a reface structurile pielii, de a creste productia de colagen si de a reda elasticitatea tesutului cutanat. Puteti folosi perele in mastile de fata preparate in casa sau de exemplu combinate cu iaurt pentru tratarea arsurilor solare sau a zonelor de piele uscata.

Citește și:

Beneficiile perelor: intineresc tenul si previn aparitia ridurilor

Prin stimularea productiei de colagen, dar si prin vitaminele continute, perele hranesc tenul si previn aparitia ridurilor. O masca cu pere si alte ingrediente alese dupa tipul tenului este indicata periodic pentru mentinerea frumusetii.

Beneficiile perelor - foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
12 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.