Comunicat de presa
Institutul Stevia Global (GSI) a gazduit, pe 18 septembrie, evenimentul “Impartaseste Stiinta despre Stevia”, o cina de discutii pe subiectul Stevia, indulcitorul fara calorii din sursa naturala. Intalnirea a fost organizata in cadrul celei de-a 20-a editii anuale a Congresului International de Nutritie pentru un grup international de nutritionisti, oameni de stiinta si profesionisti din domeniul sanatatii. Stevia a fost folosit ca substitut pentru zahar timp de secole, iar astazi, extractul purificat din frunzele de Stevia este utilizat la nivel global in bauturi si alimente.
Discutiile despre Stevia au fost moderate de Dr. Margaret Ashwell OBE, FafN, Consilier Stiintific in cadrul Institutului Stevia Global, la solicitarea colegilor sai din GSI – Dr. Cathy Kapica, CEO al Institutului Awegrin si Presedinte al Consiliului Consultativ, alaturi de Dr. Mauro Fisberg, consilier si specialist pediatric din Sao Paolo, Brazilia. Evenimentul a avut loc in saptamana celei de-a 20-a editii anuale a Congresului International de Nutritie (ICN 2013) de la Granada, la care au participat 5000 de oameni de stiinta.
Vezi produse sanatoase pe baza de steviaCiteste si:
Stevia romaneasca: 10 beneficii aduse sanatatii
Citeste si:
7 inlocuitori naturali ai zaharului
“Oamenii cauta din ce in ce mai des moduri prin care sa poata reduce numarul de calorii si sa-si imbunatateasca dieta. Stevia este alegerea potrivita pentru aceia care isi doresc atingerea unui echilibru energetic fara sa sacrifice, in acelasi timp, gustul dulce. Este un indulcitor de origine naturala, sigur pentru intreaga familie.”, a mentionat Dr. Ashwell.
Spune-ti parerea!