Setari Cookie-uri

Spirulina - alga cu proprietati tamaduitoare uimitoare

Spirulina este considerata astazi una dintre cele mai nutritive plante, considerata ca avand proprietatile tamaduitoare cele mai puternice din cele peste 30.000 de specii de alge care exista.

Beneficiile spirulinei asupra rinichilor

Spirulina detoxifica rinichii, sporeste eliminarea produsilor de metabolism si faciliteaza eliminarea depunerilor, prevenind pietrele si nisipul la rinichi (litiaza renala). Spirulina scade riscul infectiilor urinare joase, in special riscul de cistita.

Beneficiile spirulinei asupra vederii

Spirulina este bogata in vitamina A, o vitamina esentiala celulelor din retina. Astfel ca aceasta alga-minune ajuta in mentinerea acuitatii vizuale, dar protejeaza ochiul de degenerescenta maculara, de cataracta si glaucom.

Beneficiile spirulinei in curele de slabire

Spirulina accelereaza usor metabolsimul si creste arderile grasimilor in organism. Este indicata in curele de slabire, dar si in mentinerea siluetei.

Beneficiile spirulinei in frumusete

In frumusete spirulina este folosita in tratamente corporale, dar si tratamente pentru ten. Are proprietati hranitoare si hidratante, detoxifiind pielea, ameliorand acneea si reducand ridurile. Spirulina confera pielii elasticitate si un aspect mai tanar.

Citește și:

Citeste si:

Spirulina - Alga cu proprietati terapeutice uimitoare

Vizionare placuta


Kudika
15 Octombrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.