Setari Cookie-uri

Fructul GAC sau Castravetele amar chinezesc - beneficiile sale au uimit lumea medicala

Descopera beneficiile uimitoare ale fructului Gac, un fruct ce a fost aclimatizat si pe teritoriul Roaniei. Ai consumat vreodata acest fruct? Daca nu, atunci ai toate motivele sa o faci.

Beneficiile fructului Gac - combate depresia

Fructul Gac este bogat in seleniu, dar si alte minerale si vitamine care sunt tonice ale sistemului nervos si care combat “boala secolului” - depresia.

Beneficiile fructului Gac – scade colesterolul

Fructul Gac este indicat celor cu colesterolemie mare sau celor care au in familie membrii cu colesterol marit. Consumat saptamanal, frctul Gac reduce colesterolul “rau” din organism.

Citeste si: Analize pentru colesterol

beneficii sanatate fruct gac

Beneficiile fructului Gac - previne bolile cardiovasculare

Consumul de alimente bogate in antioxidanti, asociat cu un program de sport, asigura sanatatea inimii si a sistemului circulator. Astazi cauza principala a mortalitatii in Romania o reprezinta bolile cardiovasculare, astfel ca preventia joaca, am putea spune, un rol vital.

Citește și:

Beneficiile fructului Gac - imbunatateste vederea si scade riscul bolilor oculare

Fructul Gac a fost intial apreciat in primul rand pentru beneficiile sale aduse sanatatii ochilor. Fructul Gac contine vitamine, betacaroten si alte substante active menite sa previna cataracta, glucomul, dar si sa sporeasca acuitatea vizuala, imbunatatind vederea.

Foto: fructul Gac - Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
26 Noiembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.