Setari Cookie-uri

Alimentul lunii: Beneficiile consumului de ANANAS

Ideal pentru lunile reci, energizant si plin de vitamine, stimuland totodata arderea grasimilor: alimentul lunii.

Un fruct apreciat pentru beneficiile sale aduse sanatatii, tot mai “in voga” in ultima perioada si pe meleagurile noastre, este considerat ananasul.

Stii cat de benefic este pentru sanatate ANANASUL?

Specialistii sustin ca acest fruct este un tonic excelent pentru organism, fiind indicat in toate situatiile de oboseala fizica si psihica. Ananasul este plin de vitamine si substante active care te ajuta sa iti reincarci depozitele energetice.

beneficiile ananasului

Ananasul elimina viermii intestinali

O parcticularitate a ananasului o reprezinta capacitatea sa antihelmintica. Consumat dimineata, pe stomacul gol, ananasul ajuta la eliminarea viermilor intestinali. Atentie insa, persoanele care sufera de afectiuni gastrice nu au indicatia de a consuma fructe acide pe stomacul gol.

Ananasul este un bun protector hepatic

Ananasul stimuleaza secretia biliara a ficatului si ajuta in metabolismul grasimilor si colesterolului. Ananasul este considerat un bun tonic hepatic, fiind un aliment indicat in perioadele de suprasolicitare, perioade care uzeaza ficatul.

Citește și:

Ananasul stimuleaza arderea grasimilor

Acest fruct este foarte apreciat in curele de slabire, accelerand metabolismul si intensificand arderea grasimilor. ananasul contine o enzima renumita in lumea medicala, numita bromelanina sau "enzima care mananca grasimea".

Daca nu ne credeti, va prupunem sa cititi Dieta cu Ananas

Foto: suc de ananas @Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
12 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.