Comunicat de presa
Beneficiile nutritionale ale acesteia se mentin atat in stare naturala, cat si in cazul in care planta este gatita la aburi, intrucat isi poate conserva vitaminele si mineralele chiar si la temperaturi ridicate.
Deoarece exista doua tipuri de colesterol, HDL (colesterolul bun) si LDL (colesterolul rau), este important de stiut ca nivelul ridicat al colesterolului LDL produce ingrosari si chiar blocari ale arterelor, putand fi cauza unui infarct miocardic sau a unui accident vascular cerebral. In shimb, colesterolul benefic HDL contine antioxidanti, proteine si un nivel scazut de lipide, avand efecte benefice asupra sistemului cardiovascular. Astfel, planta de anghinare actioneaza intr-un mod complex asupra organismului, determinand scaderea nivelului de colesterol LDL si simultan stimuland colesterolul HDL datorita continutului bogat in nutrienti si a proprietatilor variate ale acestora.
Anghinarea - beneficiile sale constau in:-
Kudika
Dr. Dana Miricioiu, medic chirurg estetician dezvaluie secretele...
-
Alexandra Chivu
Dieta epigenetică, un stil de viață dincolo de calorii. Ce...
-
Kudika
Cori Grămescu, nutriționist și antrenor de pilates dezvăluie 10...
-
Alexandra Chivu
Meniu pentru o viață sănătoasă: Descoperă cele mai bune alegeri...
-
Kudika
Psihoterapeutul Diana Vasile, Co-fondator și Președinte al ISTT,...
-
Iulia Maftei (Dibu)
Interviu cu Dr. Diana Mihai, medic primar Obstetrică-Ginecologie :...
-
Kudika
27% dintre români vor să slăbească în medie 10,13 kilograme, iar în...
-
Alexandra Chivu
Strălucind în maternitate - ghid pentru viitoarele mămici: cum își...
-
Alexandra Chivu
Ghid pentru viitoarele mame: ce analize trebuie să faci înainte de...
Foto: anghinare @ Shutterstock.com
Spune-ti parerea!