Setari Cookie-uri

Beneficiile SEMINTELOR de IN: adevarate MEDICAMENTE naturale

Beneficiile semintelor de in au starnit un real interes in randul medicilor, unele efecte ale semintelor de in fiind demne de a fi luate in considerare.

Semintele de in sunt bogate in unii acizi grasi, dar si acizi omega 3, omega 6, substante mai rar intalnite in alte alimente. Mai mult decat atat, matricea alimentara a semintelor de in face ca proportia nutrientilor sa fie atat de echilibrata, incat putem considera semintele de in un adevarat tratament naturist.

Beneficiile semintelor de in – trateaza si vindeca

Beneficiile semintelor de in: Trateaza constipatia si colonul iritabil

Multe persoane suferinde de colon iritabil au afirmat ca pot dormi linistite si zilele le sunt mai usoare de cand consuma regulat seminte de in.

Bogate in fibre dar si in vitamine, semintele de in regleaza tranzitul si combat deopotriva constipatia sau diareea, avand efecte reglatorii.

beneficiile semintelor de in

Beneficiile semintelor de in: bune in detoxifierea colonului

Semintele de in sunt bogate in antioxidanti, fibre si alti nutrienti benefici organismului, fiind indicate in toate curele de deoxifiere a colonului. Semintele de in ajuta in eliminarea toxinelor si restaurarea unui tranzit intestinal normal.

Citește și:

Beneficiile semintelor de in: bune in curele de slabire

Semintele de in accelereaza metabolsimul si contin acizi grasi omega – singurele substante care pot activa mobilizarea grasimilor din depozitele adipoase. Cu alte cuvinte, semintele de in ajuta in mobilizarea grasimilor si arderea acestora, practic in cele mai importante procese de slabire.

Foto: seminte de in, ulei de in @ Shuttersock.com

Vizionare placuta


Kudika
12 Februarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.