Setari Cookie-uri

Beneficiile SEMINTELOR de IN: adevarate MEDICAMENTE naturale

Beneficiile semintelor de in au starnit un real interes in randul medicilor, unele efecte ale semintelor de in fiind demne de a fi luate in considerare.

Beneficiile semintelor de in: scad colesterolul rau si previn ateroscleroza

Ateroscleroza reprezinta astazi principala cauza a bolilor de inima si de vase, a infarctelor si a accidentelor vasculare cerebrale.

Semintele de in scad colesterolul rau din sange si faciliteaza metabolizarea hepatica a colesterolului, prevenind acumularea acestuia in peretii arterelor si formarea placii de aterom.

beneficiile semintelor de in

Beneficiile semintelor de in: inlatura oboseala si stresul

Semintele de in prezinta puternice efecte energizante, astfel ca sunt recomandate a fi consumate pana in ora 18:00. Semintele de in combat oboseala, stresul intelectual, activeaza memoria si sporesc starea de bine.

Beneficiile semintelor de in: mentin fierea sanatoasa

Semintele de in participa activ in preventia aparitiei calculilor biliari (pietrelor la fiere), jucand un important rol in metabolizarea grasimilor. Semintele de in favorizeaza eliminarea bilei si mentinerii sanatatii ficatului si a vezicii biliare.

Citește și:

Beneficiile semintelor de in: trateaza migrenele

Tot mai multe persoane acuza frecvent dureri de cap sau chiar migrene. Semintele de in mentin hidratarea organismului, dar totodata intretin circulatia sangelui la nivelul creierului, prevenind migrenele.

Foto: seminte de in, flori de in si ulei de in @ Shuttersock.com

Vizionare placuta


Kudika
12 Februarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.