Setari Cookie-uri

7 beneficii pentru sanatate ale CASTRAVETILOR MURATI

Castravetii murati nu lipsesc din nicio camara si de la nicio masa indestulata. Stiati insa, cat de buni sunt castravetii murati pentru sanatatea noastra? Iata de ce este bine sa ii consumam.

Sursa: Garbo.ro

1. Castravetii murati ajuta digestia

Castravetii murati stimuleaza digestia. Sunt o sursa ideala de fibre naturale, care te ajuta sa digeri mai usor anumite mancaruri, mai ales carnea. De aceea, foarte multi nutritionisti recomanda consumul castravetilor murati.

2. Castravetii murati previn cancerul de colon

Castravetii murati preparati in saramura, nu cei preparati in otet, tin sub control flora intestinala! Acestia au proprietati nutritionale foarte vaste si ne ajuta sa luptam impotriva bolilor. Consumul regulat de castraveti murati previn cancerul de colon, spun expertii.

castraveti murati

Foto: Shutterstock.com; castraveti murati

3. Castravetii murati te ajuta sa slabesti

Include castravetii murati in dieta ta zilnica si curand vei observa beneficiile lor asupra taliei tale. Castravetii murati nu contin grasimi si au foarte putine calorii!

Citește și:

De exemplu, un borcanas de castraveti murati contine doar 9 calorii, ceea ce inseamna ca sub nicio forma nu poti depozita grasime pe corpul tau, atunci cand ii consumi. Daca mananci insa castraveti murati indulciti cu zahar, trebuie sa stii ca acestia contin 70 de calorii, daca ne referim la aceeasi cantitate existenta intr-un borcan mic.

Foto main: Shutterstock.com; castraveti murati

Vizionare placuta


Kudika
24 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.