Setari Cookie-uri

5 Motive sa consumi BANANE: trebuie sa le cunosti

Delicioasele banane sunt cunoscute pentru continutul lor ridicat in potasiu, dar si pentru calitatile nutritive extraordinare.

Banana trateaza depresiile

Bananele sunt recomandate in tulburarile depresive, redand energia psihica si fizica totodata. Bananele sunt recomandate in perioadele de suprasolicitare, de oboseala, fiind energizante si tonice generale.

Bananele sunt indicate femeilor

Specialistii spun ca femeile ar trebui sa consume banane de cateva ori pe saptamana, pentru ca favorizeaza remineralizarea si le protejeaza in fata osteoporozei. Specialistii sunt de parere ca preventia osteoporozei ar trebui sa inceapa inca din tinerete.

banana beneficii

Bananele ne protejeaza creierul

Bananele protejeaza sistemul nervos prin vitaminele din complexul B pe care le contin, mai ales prin acidul folic (vitamina B9), ajutand la cresterea capacitatilor intelectuale, a atentiei si totodata fiind utile in preventia bolilor psihice si in tratarea depresiei.

Citește și:

Si nu in ultimul rand, bananele sunt ideale in curele de slabire

Bananele sunt recomandate in curele de slabire, influentand pozitiv procesele de ardere a grasimilor si pierdere in greutate. De asemenea bananele ajuta in scaderea retentiei de apa in organism, fiind indicate si in cazul celor care renunta la fumat si nu doresc sa ia in greutate.

Va recomandam: INCREDIBILA dieta cu banane: Cel mai simplu regim de scadere in greutate, aceasta dieta fiind aprecita de mii de persoane.

Foto> beneficiile babanelor - banane vesele @Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
5 Martie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.