Setari Cookie-uri

7 plante care alunga stresul si insomniile

Pentru combaterea stresului si a insomniilor din vremurile moderne ne putem baza cu incredere pe remediile traditionale naturale, blande, dar eficiente.

Fitoterapia, solutia naturala antistres

Pentru combaterea stresului si a insomniilor din vremurile moderne ne putem baza cu incredere pe remediile traditionale naturale, blande, dar eficiente.

- SUNATOAREA este renumita pentru actiunea sa antidepresiva, protejeaza sistemul cardiovascular si este o sursa foarte buna de vitamina B3.

sunatoare

Foto: Sunatoare, Shutterstock

- VALERIANA este de asemenea binecunoscuta pentru calitatile ei sedative si proprietatea de a relaxa sistemul nervos central.

- TALPA GASTEI are actiune analgezica si antispasmolitica, contribuie la scaderea tensiunii arteriale si a palpitatiilor, protejeaza sistemul cardiovascular in situatii de stres.

- MELISA are efect sedativ si antidepresiv si constituie o sursa naturala de vitamina C.

- CRETUSCA stabilizeaza emotiile in situatii de criza si are un efect binefacator asupra tractului gastro-intestinal, avand proprietati antiulceroase.

Citește și:

- PADUCELUL este dovedit in prezent ca tonic cardiac, fiind indicat pentru o serie de tulburari ale inimii (hipertensiune, palpitatii, tahicardie).

- EXTRACTUL DE HAMEI ajuta la dobandirea unui somn odihnitor si, de asemenea, are actiune sedativa, analgezica si este o sursa de vitamine B si E.

Combinatia acestor plante este disponibila sub forma lichida de sirop Relaxen de la GTS Solution.

Foto homepage: femeie, plante medicinale via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
14 Martie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.