Descoperire INCREDIBILA: este mai puternica decat antibioticele si vindeca vazand cu ochii

Descoperire INCREDIBILA: este mai puternica decat antibioticele si vindeca vazand cu ochii
Kudika
18 Martie 2014

Este vorba despre descoperirea extraordinara a unor cercetatori din Marea Britanie – un aliment testat timp de un an de zile in spitalele englezesti pe loturi de bebelusi, mame si pacienti bolnavi de cancer.

Super Mierea Surgihoney: mai puternica decat antibioticele si tratamentele pentru ulcer

Un om de afaceri din Marea Britanie a propus o miere bio cu efecte terapeutice miraculoasa, aceasta fiind testata in spitalele din Hampshire timp de un an de zile.

miere sugihoney

Cu mierea Surgihoney au fost tratati bebelusi, mame cu infectii dupa nastere, bolnavi de cancer, raniti, persoane suferinde de ulcer, acnee etc. Rezultatele au fost socante pentru lumea medicala, mierea Surgihoney avand efecte vindecatoare incredibile.

Mierea Surgihoney a fost testata chiar si in tratamentul infectiilor intraspitalicesti cu microbi rezistenti la antibiotice, infectii cu MRSA – acestea fiind vindecate in numai cateva zile – relateaza dailymail.co.uk

Doctoul Matthew Dryden, consultant microbiolog la Fundatia spitalelor Serviciului National de Sanatate (NHS) din Hampshire, afirma ca mierea Surgihoney “va revolutiona ingrijirea ranilor din intreaga lume”.

Mierea Surgihoney poate vindeca infectii bacteriene, parazitare si fungice, dar si viroze. De asemenea bolnavii cu ulcer au prezentat cicatrizarea ranii gastrice dupa consumul de miere Surgihoney si vindecare.

Mierea Surgihoney a fost folosita si pentru tratarea ranilor sau infectiilor la femeile care au nascut prin cezariana, accelerand vindecarea si ajutand la o cicatrizare delicata a ranilor.

Foto: miere beneficii @ Shutterstock.com

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri