Setari Cookie-uri

Descoperire INCREDIBILA: este mai puternica decat antibioticele si vindeca vazand cu ochii

Este vorba despre descoperirea extraordinara a unor cercetatori din Marea Britanie – un aliment testat timp de un an de zile in spitalele englezesti pe loturi de bebelusi, mame si pacienti bolnavi de cancer.

Mierea Surgihoney a fost utilizata de asemenea in tratarea soldatilor intorsi din Afganistam, dar si in tratarea leziunilor cutanate la bolnavii de cancer, in zona unde fusesera montate cateterele pentru chimioterapice.

miere sugihoney

Dr. Dryden sustine : "Am efectuat numeroase teste de laborator si a comparat-o cu miere din intreaga lume. Aceasta miere prezinta caracteristici specifice si a fost folosita pentru tratarea fiecarui tip de microb. Intregul an am folosit-o in tratamentul pacientilor si rezultatele au fost uimitoare”, conform dailymail.co.uk

Proprietatile vindecatoare ale mierii sunt cunoscute inca din antichitate, iar importanta tipului de miere a fost dovedita pentru mai multe boli in parte.

Studii de referinta: https://www.britishjournalofmidwifery.com/cgi-bin/go.pl/library/article.html?uid=102948;article=BJM_22_2_111_115

Citește și:

Va recomandam sa cititi si:

Macerat de ALOE VERA si miere: vindeca miraculos si creste imunitatea
G.-M.: combinatia MIRACULOASA care slabeste si vindeca

Beneficiile terapeutice ale mierii - Apiterapia

Aboneaza-te si tu la Newsletterul Healthy pentru a primi si alte informatii din SANATATE. De asemenea iti recomandam sa vizitezi Forumul Healthy.

Foto: miere si flori @ Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
18 Martie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.