Cuperoza - tratata cu laser

Cuperoza - tratata cu laser
Kudika
24 Martie 2014

Imaginati-va cum puteti vedea o schimbare totala a texturii si calitatii pielii imediat dupa tratamentul aplicat. Acest lucru nu mai este, de mult, doar in imaginatia femeilor ce isi doresc pielea fina si catifelata de alta data, gratie inovatiilor medicale, procedurile revolutionare sunt disponibile chiar si in Romania.

Comunicat de presa

Ultimele descoperiri in domeniul esteticii medicale noninvazive dezvaluie doua proceduri miraculoase, tratamentul Forever Young (aplicatie a laserului Sciton) si EndyMed, cu rezultate uimitoare la nivelul imbunatatirii pielii imbatranite si tratarea leziunilor vasculare ale acesteia, precum si in redarea volumetriei faciale.

Tenurile sensibile sunt, adesea, ingriite prin ritualuri stricte de intretinere, iar de cele mai multe ori, femeile cauta acea crema care sa rezolve toate probleme intr-un mod miraculos. Nu exista o astfel de crema, insa procedurile de ultima generatie sunt efectuate cu lasere performante, care pot rezolva toate probleme pielii. Cuperoza, petele pigmentare, pielea lipsita de fermitate si elasticitate au devenit un mit odata cu integrarea pe piata romaneasca a laserului Sciton si tehnologiei 3DEEP folosita de EndyMed.

Intotdeauna prefer sa testez, pe propria piele, inainte de a recomanda un tratament, un fard, o crema sau... un laser. Am un ten sensibil si merg la cosmetica de la varsta de 14 ani, in fiecare zi aplic un ritual strict de intretinere. Insa, sunt mereu in cautarea unor solutii eficiente pentru ingrijirea tenului si a pielii, de cativa ani chiar am cautat solutii pentru tratarea si ameliorarea cuperozei si a petelor pigmentare, care totodata sa actioneze si la nivelul genomic.

Aflasem de pe internet despre terapiile BBL si Endymed si am fost fericita sa aflu ca un medic roman a adus aceste proceduri si la noi in tara. Am fost la clinica Fazzada, am parcurs terapiile si am vazut rezultatele pe loc, felul in care se imbunatateste aspectul pielii este uimitor. Pot spune ca sunt fericita de doua ori, o data pentru ca am scapat de cuperoza intr-un timp record, de petele de pigment, tenul fiind curat, luminos si mult mai ferm si a doua oara, sunt fericita ca make-up artist. La machiaj sunt rugata frecvent sa recomand o crema care sa rezolve tot, dar acea crema nu are cum sa existe. Din fericire insa exista un laser care poate rezolva totul, esalonat, ale carui rezultate vor fi si mai evidente pe masura ce timpul trece. Baza de machiaj este rezultatul simbiozei dintre parametrii fondului de ten, tehnica de aplicare si mai ales... calitatea pielii”, explica Mirela Vescan, make-up artist.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri