Setari Cookie-uri

Cuperoza - tratata cu laser

Imaginati-va cum puteti vedea o schimbare totala a texturii si calitatii pielii imediat dupa tratamentul aplicat. Acest lucru nu mai este, de mult, doar in imaginatia femeilor ce isi doresc pielea fina si catifelata de alta data, gratie inovatiilor medicale, procedurile revolutionare sunt disponibile chiar si in Romania.

Forever Young – rejuvenare la superlativ

Realizat cu ajutorul laserului Sciton, care foloseste un tip special de lumina BBL (Brand Band Light), tratamentul Forever Young este cea mai puternica si eficienta metoda de imbunatatire a aspectului pielii imbatranite, incetinind procesul de imbatranire al pielii si redandu-i aspectul tanar si ferm de alta data.

Tratamentul actioneaza la nivel genomic si intinereste exprimarea genetica a pachetului de gene ale tineretii. Forever Young nu opreste timpul in loc, ci il da inapoi!

Laserul Sciton poate trata de la vasele sparte de pe nas, fata, picioare, cuperoza, rozacee si pana la cicatrici proaspete sau chiar mai vechi, leziuni rosii de vergeturi, acnee activa sau pete pigmentare de varsta, soare, pistrui. Poate fi efectuata chiar si remodelarea de colagen, intinerirea pielii sau reducerea rosetii de la nivelul decolteului si a gatului.

Citește și:

Endymed – remodelare volumetrica a fetei

EndyMed PRO reprezinta o inovatie in industria estetica, pentru ca foloseste tehnologia 3DEEP, care merge mai departe de clasica radiofrecventa si mizeaza pe remodelarea volumetrica atat faciala, cat si corporala, cu efecte remarcabile fata de orice aparat folosit pana acum. Pentru prima data in istorie colagenul se poate forma fara durere, risc de arsura sau hiperpigmentare. Eficient din primul minut!

Aparatul EndyMed PRO aduce rezultate deosebite in tradarea unor leziuni multiple ale tenului, ridurilor, cicatricilor, semnelor acneice, imbunatateste textura pielii si porii dilatati. De asemenea functioneaza in eliminarea celulitei si grasimii sau pentru tonifierea pielii din zona abdomenului, feselor, bratelor sau a genuchilor, oriunde pielea este lasata si subtiata.

Citește și:

    EndyMed Pro este un instrument remarcabil, folosit in procedeele de remodelare a corpului si tratare a tenului. Acest tip de tratament garanteaza lipsa durerii si a efectelor secundare. S-a remarcat o imbunatatire a aspectului ridurilor superficiale cat si profunde la peste 90% dintre pacientii care au folosit EndyMed. De asemenea, in urma unui studiu legat de durata de videcare a cicatricilor provocate de acneea atrofica, s-a constatat ca tehnologia 3DEEP a fost mult mai eficenta decat oricare alte metode de radiofrecventa.”, a explicat Andreea Iftimie, medic estetician si manager medical FAZZADA.

    Vizionare placuta


    Kudika
    24 Martie 2014
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.