Setari Cookie-uri

Semintele de CANEPA - te pazesc de INFARCT si alunga oboseala

Canepa a reprezentat o veritabila sursa pentru sanatate si frumusete inca din timpuri stravechi.

Ateroscleroza este cunoscuta ca o disfunctie ce se manifesta prin depozitarea grasimilor rele in peretele arterelor, iar aceste depozite grase pot creste atat de mult in interiorul vasului de sange incat il pot astupa, ducand la infarcte si accidente vasculare. Mai mult decat atat, aceste placi de grasime se pot rupe si pot infunda vase la distanta, provocand leziuni si in alte organe.

Alimentele bogate in acizi grasi omega si in grasimi nesaturate ajuta in prevenirea formarii acestor depozite grase din peretii vaselor. Semintele de canepa contin numai grasimi de buna calitate, prevenind astfel ateroscleroza si complicatiile acesteia.

beneficiile semintelor de canepa

Beneficiile semintelor de canepa: sunt excelente energizante

Semintele de canepa sunt o excelenta sursa de energie pentru organismul uman, fiind recomandate in perioadele de oboseala, de suprasolicitare fizica si intelecutala.

Citește și:

Beneficiile semintelor de canepa: sunt indicate pentru cresterea performantelor intelectuale

Semintele de canepa protejeaza creierul si ajuta memoria, putand preveni boala Alzheimer. Bogate in vitamine din complexul B, semintele de canepa protejeaza ficatul si creierul.

Beneficiile semintelor de canepa: combat constipatia si balonarea

Bogate in fibre (in special semintele de canepa nedecorticate), aceste seminte combat constipatia si balonarea, regleaza digestia si previne aparitia cancerului colonic.

Foto: seminte de canepa decorticate @ Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
7 Aprilie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.