Setari Cookie-uri

Miracolul de pe CAMP: Elixirul din IARBA DE GRAU

Cu siguranta ati trecut macar o data pe langa un lan de grau. Ei bine, acum aflati ca nu doar boabele de grau pot fi consumate, ci si... iarba de grau.

Sucul din iarba de grau este de asemenea recomandat persoanelor aflate sub chimioterapie. Efectele acestui puternic tratament sunt destul de intense, iar sucul din iarba de grau ajuta la ameliorarea acestora.

iarba de grau beneficii

Iarba de grau este utila in slabire

Iarba de grau mai ca prezinta efect homeopat cand vine vorba de slabire – inhiba pofta de mancare si mai ales pofta de dulce. In felul acesta, sucul din iarba de grau este recomandat in cure de slabire dimineata, pe stomacul gol. Totodata cei care doresc sa renunte la zahar pot incerca o cura cu suc din iarba de grau.

Detoxifiere cu iarba de grau

Daca vrei sa urmezi o cura de detoxifiere, nu uita sa incluzi in zilele de vegetale si consumul ierbii de grau. Te vei simti energizat, cu o stare generala de bine.

Iarba de grau – un excelent energizant

Iarba de grau prezinta numerosi nutrienti activi, energizanti si antioxidanti. Iarba de grau este recomandata in perioadele de suprasolicitare, in depresie, in perioada examenelor sau in astenie.

Citește și:

Iarba de grau este plina de vitamine si minerale, ajutand in hranirea pielii, a parului si unghiilor. Consumand regulat iarba de grau, vei avea un ten mai curat si mai luminos, mai tanar, parul creste mai repede, iar unghiile sunt mai puternice.

Foto: smoothye iarba de grau cu lamaie si gheata @ Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
9 Mai 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.