Poarta acest nume pentru ca prima data a fost recomandata de catre un terapeut chinez unui bolnav de cancer, iar in numai 3 luni de consum zilnic al acestei bauturi bolnavul s-a vindecat. Astfel ca aceasta bautura a ramas in traditie, insa nu se mai cunoaste tipul cancerului tratat ori alte detalii.
Cert este ca aceasta bautura contine cam toate vitaminele de care corpul nostru are nevoie, dar si cea mai mare parte a antioxidantilor din ntaura. De asemenea, aceasta bautura contine nutrientii mentinerii tineretii si are un efect tonic organic extraordinar.
-
Kudika
Dr. Dana Miricioiu, medic chirurg estetician dezvaluie secretele...
-
Alexandra Chivu
Dieta epigenetică, un stil de viață dincolo de calorii. Ce...
-
Kudika
Cori Grămescu, nutriționist și antrenor de pilates dezvăluie 10...
-
Alexandra Chivu
Meniu pentru o viață sănătoasă: Descoperă cele mai bune alegeri...
-
Kudika
Psihoterapeutul Diana Vasile, Co-fondator și Președinte al ISTT,...
-
Iulia Maftei (Dibu)
Interviu cu Dr. Diana Mihai, medic primar Obstetrică-Ginecologie :...
-
Kudika
27% dintre români vor să slăbească în medie 10,13 kilograme, iar în...
-
Alexandra Chivu
Strălucind în maternitate - ghid pentru viitoarele mămici: cum își...
-
Alexandra Chivu
Ghid pentru viitoarele mame: ce analize trebuie să faci înainte de...
Ingredientele acestei bauturi sunt foarte simple si la dispozitia consumatorilor. Ceea ce face speciala aceasta bautura consta in faptul ca aceste 4 alimente se potrivesc perfect si impreuna interactioneaza astfel incat rezultatul este o licoare medicinala.
Citeste aici beneficiile lime
Se curata sfecla rosie, se spala morcovul, marul si lamaia. Se pun la blender sfecla, marul si morcoul, apoi se stoarce jumatatea de lamaie si sucul se consuma proaspat.
Fiind usor acid, nu este recomandat la micul dejun. Acest suc poate insa inlocui prima sau a doua gustare din zi. Se recomanda zilnic sau in cure de cate 3 luni.
Foto: suc sfecla, suc legume - shutterstock.com
Spune-ti parerea!