Setari Cookie-uri

Fazele lunii

Din vremuri stravechi, s-a observat ca multitudinea fenomenelor existente pe Pamant sunt in stransa corespondenta cu miscarile Lunii, ale Soarelui si ale celorlalte planete din Sistemul nostru Solar.

- favorizeaz renunarea la obiceiurile negative (vicii, automatisme), schimbrile de domiciliu, schimbrile profesionale, cltoriile (aspect ce depinde i de poziionarea Lunii in Semnele Zodiacale).
- orice stare, trire, emoie sau sentiment este mult amplificat, iar orientarea spre bine sau spre ru depinde in foarte mare msur de noi. Din aceast cauz trebuie s fim foarte ateni la ceea ce ne dorim i ceea ce mentalizm, pentru c ansele de implinire sunt mai mari decat in alte perioade.

Primul patrar

- Luna este in cretere. Toate aciunile au mari anse de realizare
- regenerare, absorbtie, aprovizionare - perioada favorabila pentru cura de vitamine si minerale
- retentie de apa in corp, picioare mai ales, se recomanda ceaiuri diuretice
- otravurile (E-uri, poluare, nicotina, etc.) au efect mai puternic asupra organismului
- crete fertilitatea, de aceea concepiile sunt favorizate in aceast perioad
- permite rezolvarea problemelor care in de creterea prului i unghiilor
- analizele medicale (sange, tensiune etc.) pot fi diferite fa de perioada lunii in descretere

Luna Plina

- Luna incepe s scad. In aceast perioad sunt recomandate aciunile de finalizare i evitarea iniierii de aciuni noi.
- este recomantat postul
- apa este acumulata repede in tesuturi
- musculatura este mai slaba
- sunt interzise operatiile de orice natura; in aceasta perioada orice interventie chirurgicala este mai grea, sangerarea mai puternica iar vindecarea mult mai lenta (aici intra si interventiile stomatologice)
- Luna Plin va amplifica strile noastre negative, cum ar fi orgoliul, mania, egoismul, tendinele dominatoare, etc. i tocmai din aceast cauz este foarte important s ne cultivm, mai ales in aceast perioad, bunul simt, umilina, simplitatea, bunvoina, mulumirea i credinta in Dumnezeu


Ultimul Patrar

- Ultima faz de lun in scdere este cea mai dificil perioad. Se recomand amanarea aciunilor importante pan la momentul de Lun Nou, evitarea aciunilor noi i finalizarea celor aflate in curs. Riscul de accident este foarte mare i se recomand pruden.
- dezintoxica, spala, elimina, curate, usuca, consolideaza, indeamna la actiune, forta este cu atat mai mare cu cat Luna Noua este mai aproape
- perioada favorabila pentru regimuri de slabit, curatenie, spalare, lustruire, interventii chirurgicale, deoarece vindecarea este rapida.

Un articol de Arrinarhuna
arrinarhuna@yahoo.com
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Iunie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.