Setari Cookie-uri

Spirulina, o alga magica

In natura exista creatii de-a dreptul uimitoare. Spirulina, alga microscopica marina de culoare verde, este parintele a tot ce-i viu, cea mai veche planta de pe pamInt (de 3,5 miliarde de ani).

Spirulina se asimileaza foarte bine, normalizeaza microflora intestinului, curata intens organismul, avInd ca rezultat micsorarea continutului toxic rezultat din schimbul de substante In articulatii, muschi, limfa, care intoxica nu numai diferite organe ci si creierul. Actiunea benefica a spirulinei se manifesta sub forma de Intarire a muschilor, Imbunatatirii vederii, starea parului, elasticitatea pielii, normalizarea nivelului de colesterol In sInge, Imbunatatirea functiei ficatului, Intarirea sistemului nervos, etc.
Spirulina este folosita deja In 60 de tari ale lumii. Organizatia Mondiala a Sanatatii prognozeaza folosirea pe scara larga a spirulinei In calitate de tratament profilactic, drept componenta In hrana secolului XXI.

EFECTE MIRACULOASE

Spirulina se foloseste ca mijloc de profilaxie si tratament Impotriva anemiei feriprive si maligne, ca mijloc de Intarire generala si detoxifiere In timpul si dupa radioterapie si chimioterapie, pentru minimalizarea riscului de a iradia celulele normale.

In cazul persoanelor cu imunitate scazuta, boli inflamatorii cronice, hepatita, tuberculoza, bronsite cronice, spirulina adminstrata pe termen lung Imbunatateste statusul imun. De asemenea este folosita pentru profilaxia si tratarea bolilor articulatiilor, miozita, stimularea cresterii In perioada adolescentina si ca mijloc profilactic, In tratarea miopiei progresive, cataractei si a altor boli ale organelor vizuale, leziuni ale irisului, ochiului la diabetici, In completarea tratamentului de diabet.

Are efecte benefice In profilaxia si tratarea arterosclerozei, ischemiei miocardului, iar dupa infarct si accident vascular cerebral, ajuta la reglarea tensiunii arteriale la hipo si hipertensivi.
Regleaza tensiunea sanguina, ajuta la cresterea celulelor, preIntimpina procesele inflamatorii de orice gen, regleaz glicemia.

Imbunatateste starea pielii, preIntimpina Imbatrinirea prematura, Inlatur ridurile, ajuta la tratarea eruptiei acneice. In cazul bolilor cutanate legate de hipovitaminoza, ridarea precoce, uscaciunii pielii, hipercheratoza, efectele pot fi spectaculoase dupa citeva cure.

Spirulina ajuta la dezvoltarea sistemului reproducator si la restabilirea microflorei normale In cazul disbacteriozei si al bolilor cronice ale intestinului gros.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 August 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.