Setari Cookie-uri

Elimina surplusul de kilograme si celulita cu preparate din soc

Silueta a reprezentat dintotdeauna o piesa de rezistenta a frumusetii, alaturi de comportament si intelectualitate.

Dupa o pauza de o saptamana se reincepe cura cu ceai si tinctura de soc, insa nu se vor depasi trei luni de tratament.

Socul va scapa de kilogramele in plus

Socul are actiune diuretica, laxativa, creste metabolismul celular si intensifica arderile grasimilor. Astfel, asociat cu o alimentatie adecvata (carne slaba in special de peste pentru cura cu soc, lactate, fructe, legume) si exercitii fizice efectuate cu regularitate socul va reduce vizibil numarul kilogramelor in plus.

Pentru eficacitatea acestei metode de slabire este important sa nu aveti alte afectiuni asociate, spre exemplu dereglari hormonale, care sa participe la supraponderabilitate si sa o mentina. In regimul cu soc sunt indicate in mod special cerealele integrale, ca atare sau sub forma de fulgi, fructele si legumele proaspete consumate ca atare, sub forma de salata sau suc.

Cura cu tinctura de soc: in prima zi se va lua la ora 18 o lingurita diluata de tinctura de soc, dupa care nu se mai mananca. A doua zi se va lua la acceasi ora doua lingurite de tinctura de soc diluate, dupa aceea nu se mai mananca si tot asa pana in ziua a saptea, cand se vor administra sapte lingurite de tinctura de soc odata (diluate si de aceasta data). In urmatoarele 30 de zile se mentine doza din ziua a saptea.

Citește și:

Este importanta aceasta crestere progresiva a “dozei” pentru a nu declansa un soc intestinal si/sau diuretic pe care socul, datoprita efectelor sale diuretice si laxative, le-ar putea produce. Daca insa apare diareea la o doza mai mica, nu se va mari doza si se vor lua antidiareice, iar daca aceasta persista se intrerupe tratamentul.

Avertisment: niciodata nu administrati tinctura de fructe de soc nediuluata (si nici un alt fel de tinctura in general) datorita concentratiei alcoolului in care fructele de soc au fost lasate la macerat. De asemenea nu se va urma aceasta cura cu soc mai mult decat este precizat, caci in exces are efecte toxice, producand totodata diaree si deshidratare ce au ca urmari dezechilibre digestive si electrolitice grave si chiar afectiuni ale sistemului cardiovascular.

Contraindicatiile terapiei naturiste cu soc: diaree acuta sau cronica, colita de fermentatie, unele boli cardiace.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Iunie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.