Setari Cookie-uri

Frumusete si sanatate cu lumina polarizata

Utilizarea luminii in scopuri terapeutice are o istorie indelungata. Grecii si romanii au inteles ca lumina solara joaca un rol important in tratamentul multor afectiuni, desi principiile dupa care aceasta actiona nu le erau cunoscute.

Lungimea de unda

Aparatul Bioptron emite radiatie electromagnetica in intervalul 400 nm – 2000 nm. Acesta cuprinde spectrul vizibil si doar o mica parte din spectrul infrarosu.

Terapia cu lumina polarizata:

Lumina polarizata are posibilitatea sa patrunda prin piele si tesuturi, avand efecte terapeutice sigure pana la o adancime de 2,5 cm. Asta nu inseamna ca lumina Bioptron se opreste la aceasta adancime; ea actioneaza nu numai asupra pielii, ci si asupra tesuturilor, tendoanelor, muschilor, articulatiilor, avand efecte de biostimulare pana la nivel celular. Efectul terapeutic al luminii polarizate consta in calmarea durerilor, avand actiune antiinflamatoare, de crestere si potentare a circulatiei sangvine locale. Totodata, sangele, trecand prin zona expusa la lumina polarizata, beneficiaza de o stimulare a globulelor rosii si albe, in felul acesta facandu-se o stimulare a intregului organism.

Citește și:

Prin urmare, lumina Bioptron actioneaza ca un declansator si stimulator al proceselor biologice, ajutand organismul sa se regenereze si sa-si redobandeasca echilibrul.

Aplicatiile terapiei Bioptron:

Terapia cu lumina polarizata cunoaste o vasta utilizare in domeniul medical. Intre afectiuni generale care pot beneficia de acesta terapie se numara: ochii rosii, inflamati, iritati, chiar cand exista o cauza alergica, raceala, faringita, otitele, tulburarile de somn, astenia, tinitusul.

Afectiunile dermatologice precum alergiile, eczema, herpesul, infectiile cutanate, psoriazisul, acneea, negii, escoriatiile pot fi ameliorate sau tratate cu ajutorul aparatului Bioptron.

Prin efectul anagezic, lumina polarizata poate combate durerea din bursite sau durerile articulare, intinderile musculare si ligamentare, durerile inflamatorii ale sanilor, durerile reumatismale

Citește și:

Utilizarea in cosmetica este din ce in ce mai agreata, lumina polarizata fiind capabila sa diminueze sau chiar sa inlature liniile si ridurile fine din jurul ochilor sau gurii. S-a demonstrat ca lumina polarizata are capacitatea de a patrunde chiar mai adanc in tesuturi, atingand testuturile subcutanate, si combinata cu alte terapii specifice are efecte pozitive in indepartarea celulitei, efectele regenerative ale terapiei cu lumina polarizata sustinand orice tratament cosmetic de calitate.

Un articol de Ciprian Chitu

Vizionare placuta


Kudika
17 Noiembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.