Setari Cookie-uri

Afla despre efectele nocive ale suplimentelor pentru marirea sanilor

Ce femeie cu sanii mici nu ar dori sa ii poata mari insa fara a apela la bisturiu? Numai gandul la cutit si recuperarea postoperatorie sperie suficient de mult incat femeile aflate in aceasta situatie prefera sa incerce intai metodele nonivazive de marire a sanilor. In ultima vreme au aparut pe piata tot felul de suplimente si produse pentru marirea sanilor.

Palmierul pitic

Adesea este folosit sub forma de ulei. Efectele extractului de palmier pitic sunt anticoagulante, astfel poate interactiona cu aumite tratamente si poate produce hemoragii (gingiile incep sa sangereze, menstruatia este mai abundenta sau mai lunga, sangerari nazale etc). De asemenea nu se recomanda femeilor insarcinate.

Dong Quai (Angelica sinensis)

Angelica sinensis este o planta foarte folosita in medicina chineza pentru proprietatile sale antispastice si analgetice, reducand durerile din timpul menstruatiei. Totodata s-a descoperit insa prin efectuarea unor studii experimentale pe animale de laborator ca aceasta planta stimuleaza cresterea celulelor canceroase. Pentru ca aceasta planta scade viteza de coagulare a sangelui, efectele sale sunt comparabile cu cele ale palmierului pititc.

Citește și:

Concluzie

Nu exista inca suficiente studii la nivelul populatiei (majoritatea sunt efectuate pe animale de laborator) care sa ateste eficacitatea acestor suplimente pentru marirea sanilor si nici efectele secundare pe termen lung nu sunt demonstrate. Consumul acestor suplimente presupune asumarea unor riscuri pentru sanatate.

Vizionare placuta


Kudika
4 Mai 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.