Kudika
28 August 2013

Contrar a ceea ce ne place sa credem, lipsa simptomelor unei eventuale boli grave nu este un motiv pentru a amana vizita la medic. Afectiunile ginecologice, de exemplu, afecteaza oricare femeie cel putin o data in viata si, oricat de banale ar parea la prima vedere, ele pot duce la aparitia unor complicatii serioase, chiar infertilitate, atunci cand sunt lasate netratate.

Comunicat de presa

Medicina Reglarii Fiziologice, creatie a secolului XXI, este folosita cu succes acum in tratarea acestor afectiuni, prin imbinarea cu succes a medicinei occidentale si a celei alternative, cu scopul de a readuce organismul bolnav la functionarea de dinainte de boala.

Responsabile de buna functionare a organismului uman sunt sistemul imunitar, sistemul endocrin, sistemul nervos, sistemul de asimilatie si de excretie, care interrelationeaza pentru buna desfasurare a reactiilor biologice normale si mentinerea vietii si a sanatatii. Cercetarile specialistilor au demonstrat ca cea mai mica deviere de la aceasta stare normala a fiziologiei umane poate duce, de cele mai multe ori, la instalarea unei boli, care poate afecta orice functie a organismului.

tratament ginecologie

De cele mai multe ori, aceste mici abateri de la normal nu pot fi identificate nici prin teste de sange si nici prin alte tehnologii de investigatie. Se intampla deseori sa ne aflam in fata unui pacient cu analize perfect normale, cu toate investigatiile in limite fiziologice, dar totusi cu o anumita suferinta. In cazul patologiilor ginecologice, specialistii Medicinii Reglarii Fiziologice au detectat variatii mici ale titrului hormonilor precum si ale nivelului factorilor imunitari in aparitia maladiilor feminine, deviatii care pot fi reglate acum prin adoptarea unei terapii specifice, in functie de diagnostic”, a declarat domnul doctor George Vasilescu, medic primar ginecolog – specialist infertilitate de cuplu in cadrul Clinicii Ginestetica.

Indicatii

Medicina Reglarii Fiziologice poate rezolva o intreaga serie de patologii feminine, printre care pot fi enumerate menstruatiile prelungite si cele dureroase, sindromul premenstrual si intermenstrual, hipofertilitatea sau chiar infertilitatea, sindromul ovarelor micropolichistice, manifestarile de dezechilibru in premenopauza si simptomatologia menopauzei.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: