Setari Cookie-uri

Tratamente ginecologice moderne - principiile Medicinii Reglarii Fiziologice

Contrar a ceea ce ne place sa credem, lipsa simptomelor unei eventuale boli grave nu este un motiv pentru a amana vizita la medic. Afectiunile ginecologice, de exemplu, afecteaza oricare femeie cel putin o data in viata si, oricat de banale ar parea la prima vedere, ele pot duce la aparitia unor complicatii serioase, chiar infertilitate, atunci cand sunt lasate netratate.

De asemenea, au raspuns favorabil la terapiile medicinii reglarii fiziologice si urmatoarele afectiuni: bolile inflamatorii pelvine (terapie complementara), dezechilibrele hormonale, disfunctiile sexuale, premenopauza si menopauza (unde reglarea fiziologica este “cheia” tratamentului), afectiunile neoplazice (tratament complementar pentru refacerea echilibrului imunitar), precum si alte patologii, tratamentul fiind personalizat.

In afara de aceste patologii, Medicina Reglarii Fiziologice isi aduce un aport important in regenerarea organismului feminin prin terapii de detoxifiere si regenerare celulara si, nu in ultimul rand, trebuie de subliniat aportul deosebit al acestui tip de tratament in rezolvarea inestetismelor corporale si faciale. Homeomezoterapia (mezoterapia cu produse homeopate) poate imbunatati calitatea pielii fetei, gatului si mainilor, dar poate si indeparta adipozitati localizate.

Citește și:

Produsele folosite

Produsele utilizate in cadrul Medicinii Reglarii Fiziologice reprezinta o combinatie de principii si remedii homeopate, vitamine, minerale si microelemente necesare bunei functionari a organismului. De asemenea, hormonii naturali in doze homeopate sunt utilizati cu succes pentru substitutii hormonale fara efecte adverse, lipsa acestor efecte secundare fiind una din caracteristicile acestui tip de tratament.

Vizionare placuta


Kudika
28 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.