Setari Cookie-uri

O poveste impresionanta a unui tanar care rade in fata obstacolelor vietii

Am gasit prin blogurile pe care ajungem navigand pe internet o poveste ce ne-a curemurat pe toti cei din redactie. Vorbele senine, mult prea senine ale unui tanar cu care viata n-a fost tocmai blanda, povestea impresionanta si parerile atat de vii scrise chiar din patul spitalului, cuvinte ce ne-au cutremurat prin optimismul lor si prin sensul atat de sfidator al unei maladii pe care unii dintre noi nici nu indraznesc sa o pronunte... Sa-l cunoastem impreuna pe Andrei Cioinigel.

Din pacate estimatul spitalului pentru suma de bani care ar acoperi transplantul cu donator strain (strain in sensul strain de mine:) ) se ridica la 218.242 euro, o suma mult prea mare pentru a o putea strange intr-o luna sau doua. Daca doriti, ma puteti ajuta impartasind povestea mea prietenilor si cunoscutilor dumneavoastra si prin donatii in conturile care apar pe blog.

Multumesc frumos,
Andrei”

Dintre postarile lui Andrei:

“Sa aveti o zi buna astazi.

A mea a inceput bine. A venit doctorul la vizita mai devreme, dar am mancat de pranz si a durat pana am savurat toate felurile. Asa ca voi avea o perfuzie cu un concentrat de trombocite.
Nu ajung diseara acasa, ci de abia joi, pentru ca joi dimineata mai am un control, un set de analize de sange si o discutie cu un alt doctor care imi va spune daca este ok sa zbor acasa sau nu. Sunt increzator si cred ca imi voi cumpara si biletul de avion pentru joi seara. Am cautat si biletul de intors in Viena deja, dar nu prea sunt zboruri in perioada 24-25 decembrie si cele care sunt sunt foarte scumpe. Trebuie sa vorbesc cu Mos Gerila sa-mi imprumute un ren, pentru ca sigur ies mai ieftin. Din pacate am fost sfatuit sa nu vin cu colegii mei, Cristi si Margineanu, pentru ca am inca valorile prea mici ca sa suport un drum lung, si va trebui sa zbor. Sa vedem ce solutie aleg pana la urma, sa nu periclitez nimic prea grav, nici sanatatea, nici portofelul.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Decembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.