Setari Cookie-uri

O poveste impresionanta a unui tanar care rade in fata obstacolelor vietii

Am gasit prin blogurile pe care ajungem navigand pe internet o poveste ce ne-a curemurat pe toti cei din redactie. Vorbele senine, mult prea senine ale unui tanar cu care viata n-a fost tocmai blanda, povestea impresionanta si parerile atat de vii scrise chiar din patul spitalului, cuvinte ce ne-au cutremurat prin optimismul lor si prin sensul atat de sfidator al unei maladii pe care unii dintre noi nici nu indraznesc sa o pronunte... Sa-l cunoastem impreuna pe Andrei Cioinigel.

Fug sa caut solutii pe net si se pare ca pot ajunge la petrecerea de Craciun :)”

“Cugetari tarzii sau cugetari in noaptea tarzie
Buna seara,

Am ajuns la concluzia ca e bine sa stai din cand in cand singur, sa nu vorbesti si sa te gandesti la prostii, ganduri neinsemnate si neimportante


Si ca incheiere, trebuie sa stiti ca sunt mai bine organizat ca fratele meu :)) Sunt mai matur, sunt casatorit spre deosebire de el, am o casa a mea spre deosebire de el, am un plan de viata spre deosebire de el :)) Cati m-ati crezut? Sincer? Hai sa scriu adevarul, ca altfel ma cam cafteste maine cand vine iar in vizita.

Este mai bine organizat ca mine, desi nu e mai ordonat (macar atat, sa trag pe turta mea putina spuza), el e cel casatorit, nu eu, el e cel cu apartament, nu eu, el are un plan in viata...”

Va invit pe Blogul lui Andrei sa aflati mai multe despre el si despre un eventual ajutor.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Decembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.