Setari Cookie-uri

Ai grija de sanii tai!

Cancerul de san este tumora maligna cu cea mai ridicata incidenta in randul femeilor, reprezentand 16% din toate formele de cancer depistate . La nivel mondial, numarul de cazuri de cancer la san s-a triplat in ultimele trei decenii, de la 641,000 in 1980 la 1,6 milioane in 2010 . De altfel, cancerul de san este si cea mai frecventa cauza de mortalitate prin cancer la femei - aproape jumatate de milion de femei din intreaga lume si-au pierdut viata anul trecut din cauza acestei afectiuni

  • Aproape 6.000 de romance au fost depistate anul trecut cu cancer de san si mai mult de 90% dintre ele au aflat despre boala lor intr-o faza avansata, ceea ce scade dramatic sansele de supravietuire ale acestora, avertizeaza medicii.
  • Anul acesta, GSK Romania sprijina cros-ul organizat duminica, 16 octombrie, de Asociatia Casiopeea, pentru ca un numar cat mai mare de femei sa se informeze si sa mearga la medic si pentru a strange fonduri cu care vor fi achizitionate proteze mamare si peruci pentru paciente ale Institutului Clinic Fundeni.

lupta impotriva cancer mamar

Despre Cancerul de san - sa luptam pentru sanatatea sanilor


Aproape 6.000 romance au fost diagnosticate cu cancer de san anul trecut, potrivit datelor Institutului National de Statistica, si mai mult de 90% dintre paciente au aflat despre boala lor intr-o faza avansata, ceea ce scade dramatic sansele de supravietuire ale acestora.

Citește și:

Cancerul de san este tumora maligna cu cea mai ridicata incidenta in randul femeilor, reprezentand 16% din toate formele de cancer depistat. La nivel mondial, numarul de cazuri de cancer la san s-a triplat in ultimele trei decenii, de la 641,000 in 1980 la 1,6 milioane in 2011. De altfel, cancerul de san este si cea mai frecventa cauza de mortalitate prin cancer la femei - aproape jumatate de milion de femei din intreaga lume si-au pierdut viata anul trecut din cauza acestei afectiuni.

Vizionare placuta


Kudika
13 Octombrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.