Setari Cookie-uri

Pacientii cu cancer - nevoie de consiliere juridica

Consilierea juridica a pacientilor oncologici si a apartinatorilor acestora reprezinta un element deosebit de important si o completare binevenita a asistentei medicale si a celei paramedicale.

Dar pentru ca materializarea drepturilor pacientilor presupune de cele mai multe ori indeplinirea unor proceduri destul de complicate, multi dintre acestia aleg sa ignore ceea ce legea, cu toate lipsurile ei, le ofera.

Este considerata necesara existenta unei persoane care, avand cunostintele necesare si urmarind dinamica legislatiei, sa poata cauta solutii la indemana fiecarui pacient oncologic si a apartinatorilor sai.

Un minim efort de empatizare cu oamenii cu care interactionam zi de zi ne dezvaluie faptul ca problemele lor nu se opresc la cele majore legate de boala, ci cuprind o arie mult mai extinsa. Iar rezolvarea celor care par minore poate oferi un confort neasteptat, speranta si o mai buna calitate a vietii” a concluzionat dr Carolina Udrea, membra a comitetului director al Asociatiei Medisprof.

Citește și:

Dr. Carolina Udrea

Comunicat de presa by www.comunicate-de-presa.ro

Vizionare placuta


Kudika
7 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.