Studiul clinic a demonstrat siguranta si eficienta produsului Tien Hsien Liquid in cazul persoanelor diagnosticate cu cancer de san metastazat, refractar la tratamentul alopat, carora le-a fost administrat produsul 100% natural Tien Hsien Liquid (THL). Tien Hsien Liquid este un supliment alimentar natural ce contine 12 extracte din plante si ciuperci medicinale rare.

Studiul clinci s-a desfasurat in perioada iunie 2009-iunie 2011 si a inclus 63 de femei cu varste intre 20 si 80 de ani care au avut confirmarea histologica sau citologica a cancerului de san cu metastaze si o evolutie nesatisfacatoare dupa tratamentul primar sau de recuperare (mai exact, dupa chimioterapie, radioterapie, chirurgie sau alte terapii conventionale precum imunoterapia). Toate persoanele incluse in studiu aveau o speranta de viata de cel putin 4 saptamani.

Produsul Tien Hsien Liquid a fost administrat oral, o fiola de 20ml, de 3 ori pe zi, timp de 24 de saptamani. Grupul de control a primit cate o fiola de placebo de 20ml de 3 ori pe zi, timp de 24 de saptamani.

Comparativ cu grupul placebo, grupul caruia i-a fost administrat Tien Hsien Liquid a raportat o imbunatatire a starii generale de sanatate (GHS) si a calitatii vietii (QOL) de la momentul includerii in studiu pana la finalizarea acestuia. Astfel, pacientii din grupul THL au raportat o crestere a calitatii vietii si o imbunatatire generala a sanatatii cu 41,7 % fata de starea lor de la momentul includerii in studiu, comparativ cu grupul placebo care a raportat o scadere a calitatii vietii si a starii generale de sanatate cu 33,3% fata de momentul inscrierii in studiul clinic.

Concluziile studiului clinic confirma rezultatele studiilor observationale desfasurate in ultimii 10 ani si atesta faptul ca administrarea produsului Tien Hsien Liquid, o fiola, de trei ori pe zi, timp de 24 de saptamani imbunatateste in mod semnificativ calitatea vietii persoanelor diagnosticate cu cancer de san metastazat, refractar la tratamentul alopat. De asemenea, produsul a prezentat efect adaptogen si a redus efectele secundare ale terapiei sistemice. Mai mult, Tien Hsien Liquid a avut si efect imunomodulator asupra limfocitelor. Rezultatele studiului indica si faptul ca administrarea produsului nu a avut efecte secundare periculoase pentru pacient, de aceea este considerat un tratament complementar sigur si eficient pentru pacientii cu cancer de san metastazat refractar la terapiile conventionale.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: