Setari Cookie-uri

Afectiunile articulare: durerile care iti limiteaza miscarile

Afectiunile articulare devin, pe zi ce trece, o problema tot mai serioasa. Artrozele si reumatismele degenerative reprezinta o problema majora pentru cei care au peste 40 de ani.

Cartilajul articular: ce ar trebui sa stii

Cartilajul articular reprezinta un tesut conjunctiv format dintr-un singur tip de celule, condrocite, dintr-o matrice extracelulara foarte bine hidratata, formata din fibre de colagen, care asigura rezistenta la tractiune, si din agregate de proteoglicani fixate pe filamente de acid hialuronic, care confera rezistenta la comprimare. Continutul de apa asigura, la randul lui, vascoelasticitatea cartilajului. Actiunea sinergica a sulfatului de glucozamina si de condroitina conduce la refacerea acestei structuri, care poate fi afectata atat in urma unei actiuni mecanice, cat si biologice.

Produsul Omega 3 si Glucozamina de la Lysi imbina efectele benefice ale acizilor grasi Omega 3 cu cele ale sulfatului de glucozamina si condroitina si cu cele ale vitaminei C si E, obtinandu-se astfel o eficienta exceptionala in tratarea articulatiilor si o protectie sporita a cartilajelor. Omega 3 si Glucozamina reduce inflamatia si durerea articulara, stimuleaza formarea colagenului si contribuie la refacerea cartilajelor.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.