Setari Cookie-uri

Bebelusii vedeta

S-a inaugurat sambata, 28 iunie, Aleea Stelutelor Pampers. Evenimentul a avut loc la Insula Copiilor din parcul Herastrau, un cunoscut loc de joaca pentru copii, devenit neincapator pentru multimea de micuti sositi impreuna cu parintii lor, oameni obisnuiţi, oameni din presa si chiar si celebritati: Livia Dila, Iuliana Marciuc, Roxana Iliescu, Ileana Pescariu, Rovena Andrei, Ana-Maria Ferentz, Stefana si Cristian Samfira.

S-a inaugurat sambata, 28 iunie, “Aleea Stelutelor Pampers”. Evenimentul a avut loc la Insula Copiilor din parcul Herastrau, un cunoscut loc de joaca pentru copii, devenit neincapator pentru multimea de micuti sositi impreuna cu parintii lor, oameni obisnuiţi, oameni din presa si chiar si celebritati: Livia Dila, Iuliana Marciuc, Roxana Iliescu, Ileana Pescariu, Rovena Andrei, Ana-Maria Ferentz, Stefana si Cristian Samfira.

Punctul culminant al evenimentului l-a reprezentat inaugurarea Aleei Super Bebelusilor Pampers. Andreea Berecleanu, însoţită de cei doi copii ai ei şi de Itsy şi Bitsy, celebrii reprezentanţi ai postului de radio pentru copii, Itsy Bitzy FM, au taiat panglica inaugurala la Aleea Super Bebelusilor, ce gazduieste acum amprentele celor 3 castigatori ai concursului desfasurat pe site-ul Pampers în perioada 5 mai – 15 iunie: „Cel Mai Faimos Micut Explorator”, “Cel Mai Faimos Bebelus De-a Busşilea” si “Cel Mai Faimos Dansator Prichindel”.

Citește și:

Concursul a constat in postarea pe site-ul Pampers a filmuletelor in care micutii descopereau lumea prin miscare. Pampers ii ajuta sa se miste in stilul lor unic, pentru ca scutecele Pampers Active Baby sunt special concepute pentru ca bebelusii sa se miste nestingheriti. Pampers Active Baby, ce respecta forma anatomica a corpului, le-a permis copiilor sa demonstreze tuturor ca pot fi vedete, atat in filmuletele postate pe site, dar si la evenimentul de sambata, din Herastrau. Castigatorii au fost desemnati in urma voturilor publicului.

“Mi-a facut mare placere sa particip la bucuria parintilor care si-au vazut amprentele copiilor pe “Aleea Steluţelor Pampers”. A fost, de asemenea, un bun prilej sa ma bucur de o minunata zi în parc alaturi de copiii mei” a declarat Andreea Berecleanu.

Citește și:

Cel de-al patrulea castigator, “Cel mai faimos super bebelus Pampers”, care si-a lasat amprentele picioruşelor pe “Aleea Stelutelor Pampers”, a fost desemnat prin tragere la sorti chiar în ziua evenimentului.

Atat copiii, cat si parintii s-au bucurat de multimea de jocuri si concursuri, de personaje indragite din povesti si nenumarate alte surprize oferite de Pampers.

Vizionare placuta


Kudika
4 Iulie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.