Setari Cookie-uri

Bebelusii vedeta

S-a inaugurat sambata, 28 iunie, “Aleea Stelutelor Pampers”. Evenimentul a avut loc la Insula Copiilor din parcul Herastrau, un cunoscut loc de joaca pentru copii, devenit neincapator pentru multimea de micuti sositi impreuna cu parintii lor, oameni obisnuiţi, oameni din presa si chiar si celebritati: Livia Dila, Iuliana Marciuc, Roxana Iliescu, Ileana Pescariu, Rovena Andrei, Ana-Maria Ferentz, Stefana si Cristian Samfira.

Astfel, micuţii exploratori, au putut sa pescuiasca ratuste si pestisori la “Piscina cu ratuste”. Micutii aventurieri au putut sa mearga de-a busilea prin “Labirintul Pampers” si sa alerge voiniceste printre jucariile gonflabile pregatite special pentru copiii curajosi si plini de energie. Cei mai talentati la dans au putut sa-si demonstreze talentul pe “Ringul de dans Pampers” si astfel au reusit sa aduca zâmbetul pe buze celor mari.

La toate locurile de joaca Pampers, special pregatite pentru acest eveniment, au existat multe premii ce i-au rasplatit pe toţi copiii curajosi si talentati.

Vizionare placuta


Kudika
4 Iulie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.