Setari Cookie-uri

Noutati sanatoase

Asa cum tea-ma obisnuit, iti prezentam cele mai interesante produse noi disponibile in farmacii si nu numai. De la tratarea nesuferitelor veruci si pana la ingrijirea atenta a dintilor si prevenirea cariilor, Healthy te tine la curent cu tot ceea ce este sanatos!

Asa cum tea-ma obisnuit, iti prezentam cele mai interesante produse noi disponibile in farmacii si nu numai. De la tratarea nesuferitelor veruci si pana la ingrijirea atenta a dintilor si prevenirea cariilor, Healthy te tine la curent cu tot ceea ce este sanatos!

Gynecoland lanseaza primul Centru Integrat de Diagnostic si Tratament al Sanului din Romania

Gynecoland, clinica de referinta ultraspecializata in diagnosticarea si tratarea patologiei sanului, inaugureaza primul Centru Integrat de Diagnostic si Tratament al Sanului din Romania.

„Centrul de diagnostic si tratament senologic, Gynecoland, le ofera pacientelor sale posibilitatea unor investigatii clinice si paraclinice rapide, cu discutarea fiecarui caz separat. Acest lucru face ca 25% din cele 20.000 de paciente ale clinicii sa apeleze regulat la serviciile noastre”, adauga Ioan Stoian.
Principalii factori care duc la diagnosticarea cancerului la san in stare avansata sunt ignoranta, spaima de diagnostic, dar mai ales lipsa educatiei pentru sanatate. Studiile arata ca in Romania, doar 5% dintre femeile bolnave de cancer mamar afla acest lucru in timp util, pentru ca mai putin de 20% dintre femei apeleaza la investigatii periodice. Atunci cand cancerul la san este descoperit timpuriu, rata de supravietuire pe 5 ani este de 96%. Sfatul medicilor este de a apela la mamografia de screening, intrucat poate reduce mortalitatea cu 30% la femeile de 50 de ani si cu 18% la femeile de peste 40 de ani, iar mai nou, la sonoelastografie, o metoda care nu iradiaza sanul, putand fi repetata de cate ori este nevoie.

Citește și:

Vise placute de la Milupa
Acum, dupa 4 luni, poŃi petrece cele mai placute momente alaturi de micuŃul tau. Deja se contureaza mult mai bine personalitatea lui – si manifesta din plin starile de bucurie, suparare, oboseala, foame etc. Ii place sa fie langa oameni si sa i se vorbeasca. Asadar, profita de ocazie si savureaza fiecare clipa de liniste si iubire alaturi de micuŃul tau: baiŃa de seara, citirea unei povesti si masa de seara. Pentru momentul delicios de seara, Milupa a pregatit noile cereale
cu lapte Milupa Vise Placute, care ii asigura bebelusului tau o dezvoltare armonioasa printr-o nutriŃie echilibrata. Astfel dupa ultima masa cu lapte a zilei cerealele Milupa Vise placute il pregatesc pentru un somn de noapte odihnitor. Fulgii de cereale integrale, uleiul de melisa si formula de lapte de
continuare consistenta asigura saŃietate, linistesc copilul inainte de culcare, sunt usor digerabile, asigurandu-i o crestere armonioasa in timpul unui somn usor si linistit. Adaptate fiecarei etape de dezvoltare a bebelusului (4 luni+, 6 luni+, 8 luni+), Milupa Vise Placute au un gust placut, sunt delicate
cu sistemul digestiv si special create pentru nevoile nutriŃionale ale bebelusului tau.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Iulie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.