Setari Cookie-uri

Cosmetotextilele hainele care te slabesc, elimina celulita si detecteaza cancerul

Imaginati-va cum ar fi sa putem purta haine inteligente care sa ne ajute sa slabim, sa eliminam celulita, sa avem o piele fina si ferma, sa ne fereasca de razele soarelui sau chiar sa ne exprime starea de spirit ajutandu-ne astfel sa comunicam mai usor mai ales in viata de cuplu? Cercetatorii fac ca aceste ganduri sa devina realitate.

Efort fara transpiratie

O alta gama de cosmetotextile se adreseaza sportivilor sau tuturor persoanelor in anotimpul cald. Transpiratia este stanjenitoare pentru oricine, atat prin mirosul neplacut cat si prin patarea hainelor. Cosmetotextilele din aceasta gama prezinta proprietati prin care nu se pateaza fiindca nu absorb tanspiratia si totodata permit pielii sa respire si faciliteaza schimbul de umezeala cu mediul, astfel ca pielea se usuca intr-un timp foarte scurt. Aceste haine mai au o prorietate: absorb mirosurile neplacute. Hainele pe baza de bambus au proprietatea de a absorbi mirosurile si de a faciliza trasnferul termic si scadrea umiditatii. Pentru a nu absorbi umezeala fibrele contin o mare cantitate de poliester, o substanta impermeabila pentru apa.

Hainele care iti “dau de gol” emotiile

Citește și:

Aceste haine sunt la momentul actual in stadiu de prototip, de fapt este vorba despre o rochie ce are capacitatea de a analiza trairile si starile psihice ale femeii si de a-si schimba culoarea in functie de acestea. Producatorii promoveaza articolul vestimentar spunand ca faciliteaza foarte mult viata de cuplu si comunicarea intre parteneri. De ce aceste haine au fost gandite doar pentru femei (fiind o rochie) nu am reusit sa aflam, probabil ca sunt si barbatii trecuti pe lista.

Poate or sa apara si haine care isi schimba culoarea cand purtatorul minte sau care vor avea proprietati prin care sa ne intarzie imbatranirea. Suntem in continua evolutie.

Va recomandam sa cititi si urmatoarele articole:

5 alimente care intensifica arderea grasimilor

Impachetarile anticelulitice – adio coaja de portocala

Cum opresti menstruatia cand pleci in concediu!

Citește și:

    Vizionare placuta


    Kudika
    11 Septembrie 2009
    Echipa Kudika

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.