9 metode pentru intarirea imunitatii

Cu totii am auzit de imunitate, ne-am vaccinat, unii au luat si diverse alte medicamente pentru intarirea sistemului imun, dar ce este de fapt imunitatea ? Daca veti cauta intr-un dictionar ori ati facut-o deja veti afla ca imunitatea reprezinta un sistem de aparare si lupta impotriva agentilor patogeni. Oare chiar asta inseamna imunitate ? Ei bine, sistemul imun este mai mult decat atat.

Pozitivismul

Starea psihica influenteaza sanatatea. Atunci cand suntem anxiosi, depresivi, stresati, tristi, in organismul nostru se produc multe modificari, sunt secretate substante cu rol hormonal sau in activitatea sistemului nervos care epuizeaza sistemul energetic, scad activitatea celulelor si de asemenea productia de celule albe (cu rol imun) si de anticorpi. Se cunoaste deja ca psihicul poate declansa diverse boli, existand o specialitate care se ocupa cu astfel de situaii numita psihosomatica (psihologie medicala)..

Homeopatia

Homeopatia este o metoda buna in ceea ce priveste cresterea imunitatii. Ce este homeopatia? Este o metoda alternativa de tratament care “trateaza cauza nu boala”. Mai exact, micile granule din tratamentele homeopate contin niste substante toxce in cantitati foarte mici, care au menirea de a mima o agresiune la nivelul unui sistem, care inevitabil se va activa. Astfel mareste capacitatea functionala a acelui sistem. Practic homeopatia trateaza prin aceiasi metoda care a dus la boala, stimuland sistemul afectat sa reziste si sa inlature agentul patogen. La fel si in cazul imunitatii.

Retail jobs

Un articol de Iulia Dibu

Vizionare placuta


Kudika
30 Octombrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri