Setari Cookie-uri

Pericolele sexului anal

Sexologia, educatia sexuala, discutiile despre acest subiect au fost multa vreme ascunse, interzise, considerate la nivel social o rusine sau un pacat, o practica demoralizanta. In prezent suntem inca stangaci in ceea ce priveste educatia sexuala si modul in care oferim sau intelegem informatii legate de sex, cei mai in masura sa ne ofere informatiile cat mai corecte fiind sexologii, psihologii si medicii, insa adesea majoritatea publicatiilor vin din partea unor oameni care au alte.... specializari, inducand adesea in eraoare publicul.

Sexologia, educatia sexuala, discutiile despre acest subiect au fost multa vreme ascunse, interzise, considerate la nivel social o rusine sau un pacat, o practica demoralizanta. In prezent suntem inca “stangaci” in ceea ce priveste educatia sexuala si modul in care oferim sau intelegem informatii legate de sex, cei mai in masura sa ne ofere informatiile cat mai corecte fiind sexologii, psihologii si medicii, insa adesea majoritatea publicatiilor vin din partea unor oameni care au alte.... specializari, inducand adesea in eraoare publicul.

Am asistat si eu la unul din programele din scolile generale si licee unde elevii erau invatati despre ceea ce inseamna protejare sexuala, impotriva bolilor cu transmitere sexuala dar si a sarcinii, elevi ce invatau spre exemplu cum se foloseste corect prezervativul. Deasemenea mai sunt unele cursuri, sustinute in general de firmele producatoare, care vorbesc despre igiena intima si care sunt intr-adevar utile, insa m-a surpris oarecum faptul ca le sunt prezentate elevilor metode de protectie si contraceptie, fara sa li se vorbeasca despre aparatul reproducator si mai ales PERICOLELE inceperii precoce a vietii sexuale.

Citește și:

Consider ca ar trebui sa discutam si despre ceea ce nu se discuta, acele lucruri care se tin sub tacere de mult timp, desi exista. Am ales acest subiect privind sexul anal fiinda se practica, desi multi se anunta a fi impotriva. Orice practica sexuala este admisa atata vreme cat partenerii sunt maturi, le place amandorura si nu le face rau.

Sexul anal este poate cea mai delicata practica sexuala, necesita maturitate, experienta sexuala, cunoasterea aprofundata a propriului corp, necesita rabdare si incredere in celalalt partener pentru ca totul sa fie o placere. Igiena este una mai stricta datorita multitudinii de bacterii si deasemenea trebuie sa fiti consteinti ca exista anumite boli sau anumite traumatisme care pot fi dobandite in urma acestei practici.

Exista anumite pericole atunci cand este practicat sexula anal si despre unele chiar am vazut multe discutii pe Forum-uri. De aceea vom dezvolta in acest articol principalele pericole ale sexului anal.

Citește și:

Pericolele sexului anal

Durerea – nu este chiar un pericol, dar anunta ca ceva anume nu este in regula. Persoana respectiva poate avea spre exemplu hemoroizi si sexul anal nu va putea fi vreodata o placere sau durerea poate fi data de spasmele musculare ale sfincterelor anale (intern si extern) si se pot produce fisuri pana la rupturi anale ori anunta ca respectiva persoana nu prezinta o relaxare suficienta pentru practicarea sexului anal, fiind nevoie probabil de mai mult timp.

Vizionare placuta


Kudika
2 Noiembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.