Setari Cookie-uri

Metode de detoxifiere a organismului

In urma metabolismului celular dar si in urma tuturor proceselor de digestie, absorbtie. respiratie si excretie, organismul acumuleaza diverse toxine, care pot fi redate prin acumularea anormala a unor substante in unele tesuturi (de exemplu colesterolul in peretii vaselor arteriale sau radicalii liberi de oxigen care induc stresul oxidativ etc). Pentru o buna functionare a organismului si mentinerea sanatatii aceste toxine trebuie eliminate din organism si sunt mai multe metode prin care putem accelera acest proces de "curatare".

Toate "E'-urile si alte toxine pe care le acumulezi mancand carne, prajeli, fast food si altele de acest gen nu le poti elimina stand cu piciorusele intr-o solutie . Ar fi bine sa se poata si asa ...
Daca vrei sa vezi cum se face o detoxifiere, urmareste emisiuni de specialitate si vei vedea acolo ce regim alimentar au (doar lichide, sucuri naturale si supe), cum fac clisme si ce elimina (placa depusa la nivelul colonului) ,alte tratamente alternative gen acupuncura, reflexoterapie , practic trebuie sa adopti UN ALT STIL DE VIATA si sa fii consecvent si in continuare, sa ai taria de a renunta la alimentele care fac rau.
E greu, tentatiile sunt mari, dar nu e imposibil.
Eu sunt lacto-ovo-vegetariana de foarte multi ani si ma simt excelent.
E o optiune personala, dar nu uita ca SUNTEM ceea ce GANDIM, MANCAM, RESPIRAM etc.

Daca vrei rezultate ADEVARATE si PE TERMEN LUNG trebuie sa-ti schimbi in primul rand ALIMENTATIA ."
Citește și:

Beatris44 a incercat aparatele de detoxifiere si se anunta a fi multumita: "Am facut eu cateva sedinte de detoxifiere cu aparatul.Drept sa-ti spun ceva s-a simtit, dar nu pot sa-ti spun daca a fost un efect indus sau chiar mi-a facut bine.Dar era placut, 30 min. ma relaxam cu picioarele in solutia respectiva, nu era f. scump, 20 lei sedinta, dar la final aveam o senzatie de bine.Poate si datorita faptului ca in aceeasi perioada am tinut si ceva regim si am luat tinctura de soc care iar e buna in eliminarea toxinelor.Cred ca astea trebuie facute destul de des, dar eu am facut doar vreo 4 sedinte, cate una pe saptamana si m-am oprit, ca totusi sunt niste costuri.
Sanatate si numai bine."

Healthy002662 a incercat deasemenea aparatele de detoxifieresi ne explica mecanismul de functionare al acestora: "Eu am avut ocazia sa cunosc si sa folosesc varianta profesionala a aparatului de detoxifiere pe care l-ati gasit momentan in centrele de cosmetica. L-am folosit 14 sedinte si intradevar face minuni. Principiul este unul foarte simplu:ionizarea pozitiva a apei in care se baga picioarele si prin electroliza se elimina din organism ionii negativi, adica toxinele. Cine vrea sa vada sa deschida youtube si sa vizualizeze primul clip dupa ce cauta:"detoxifiere"In Galati si Tecuci vor fi aduse aparatele profesionale de catre importatorul exclusiv care este galatean si care va fi dat in exploatare in septembrie la preturi pentru toate buzunarele nu cum se face in Bucuresti. Va sfatuiesc sa faceti cura de detoxifiere pentru ca eu am eliminat foarte multe in 14 sedinte si am si slabit 8 kg fara sa ma apuc de vreo infometare tampita ci cu un regim de viata echilibrat.Sa fiti atente insa de fiecare data la culorile apei ca sa vedeti ce eventuale afectiuni aveti ca sa le tratati. Aparatul are si restrictii pentru femeile insarcinate, cardiacii cu bypass montat sau in tratament permanent. Un lucru minunat este rezolvarea rapida a tromboflebitei , varicelor si in special inhibarea celulelor cancerigene formate din ioni negativi majoritari.Succes!"

Citește și:

Voi ce metode de detoxifiere ati incercat? Va asteptam pe Forumul Healthy sa ni le impartasiti ori sa le scrieti mai jos, in rubrica de comentarii.

Vizionare placuta


Kudika
4 Noiembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.