Setari Cookie-uri

Cum sa evitati Toxiinfectiile Alimentare de Sarbatori

In toiul Sarbatorilor de iarna mesele sunt pline cu gustari variatie, insa nu intotdeauna sanatoase. Pentru ca in aceasta perioada excesele alimentare sunt frecvente si fiindca oricine doreste sa aiba �masa plina� cu bucate, riscul toxiinfectiilor alimentare este mare. De aceea ne-am propus sa va atragem atentia cu privire la aceste patologii, preucm si modul in care le puteti depista sua preveni.

- nu depozitati alimentele in vase in care a stat carne cruda sau care sunt nespalate;
- evitati sa cumparati preparatele din maioneza sau care contin oua crude sau frisca, este de preferabil sa le faceti in casa si sa fie pastrate la rece, iar consumul lor sa se faca in doua zile;
- evitati sa cumparati lactate sau branzeturi “de pe marginea drumului”;
- alimentele trebuie sa fie bine preparate termic, “carnea in sange” nu este o placere sanatoasa;
- evitati sa cumparati carne, carne tocata sau mezeluri din magazine “suspecte”.
- nu pregatiti alimentele in vase nespalate sau pe mese murdare.

Vizionare placuta


Kudika
22 Decembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.