Probleme de sanatate

Probleme de sanatate
Kudika
29 Decembrie 2009

E foarte important sa stim sa facem curatenie - in casa, dar si in suflet, sa folosim cat mai mult sapun, detergent, pasta de dinti si obligatoriu-haine curate. Spre bucuria noastra si spre bucuria celor din jur.

Am lucrat multi ani cu pacienti, printre care unii erau cu probleme oncologice. Imi permiteam (de cele mai multe ori in garzi, seara tarziu)sa stau cu ei de vorba sa-mi povesteasca viata lor, problemele, trairile, grijile, necazurile... Pietrele din viata lor-pietrele care erau factorii declansatori ai bolii nemiloase... pietrele care nu au putut sa le sfarme cu propriile puteri si nici nu au avut sprijinul necesar din partea persoanelor apropiate pentru a scapa de ele.

Cunoasteti cu totii fraza renumita - Minte sanatoasa intr-un corp sanatos! E foarte important sa stim sa facem curatenie - in casa, dar si in suflet, sa folosim cat mai mult sapun, detergent, pasta de dinti si obligatoriu-haine curate. Spre bucuria noastra si spre bucuria celor din jur. Cat despre vaccinuri - cred ca mancarurile si sucurile cu conservanti si coloranti, mediul poluat, stresul sunt cu mult mai nocive decat efectele negative ale vaccinurilor.

Incidenta persoanelor care mor de la vaccinare este considerabil mai mica decat a persoanelor care mor din cauza gripei porcine sau a cancerului de col uterin. Cand cade un avion toata lumea vorbeste, chiar daca incidenta deceselor din cauza catastrofelor aviatice este considerabil mai mica decat decesele in urma accidentelor automobilistice.

Aveti grija de sanatatea D-voastra, dar si a celor dragi si nu uitati ca a preveni este cu mult mai usor decat a trata o boala. Si nu uitati ca decembrie este luna cadourilor - daruiti celor din jur iubire si multe cuvinte frumoase-cuvintele frumoase fac miracole, iar iubirea vindeca deopotriva si pe cel ce primeste si pe cel care o daruieste, iar un cadou cat de mic, chiar simbolic ne aduce aminte de persoana care ni l-a daruit si peste ani... multi ani si toti cu multa sanatate!

Dr. Ana FALCA - SC KALINA
Chirurgie Estetica - Psihologia Cuplului - Servicii Medicale

Sursa: Garbo.ro

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri