Setari Cookie-uri

10+1 lucruri extraordinare pe care nu le stiai despre corpul tau

Corpul omului este un univers de procese, minuni si curiozitati, o lume de perceptii si o alta a imaginatiei, un potop de dragoste sau un focar de egoism... Corpul omului ascunde inca un “taram” vast de mistere, curiozitati si potentiale.

Fiecare persoana prezinta o amprenta unica a limbii.

Poti muri de la... telecomanda. Stiati ca telecomanda poate infecta corpul uman cu stafilococi rezistenti la antibiotice? Adica acesti stafilococi nu pot fi tratati fiindca sunt rezistenti la tratamentele descoeprite de om. Aceste infectii sunt responsabile de peste 90.000 de decese anuale conform statisticilor, insa nu putem preciza exact sursele tuturor acestor infectari... Este indicat sa curatati telecomanda...

Stiati ca organismul uman gazduieste peste 1000 de specii de bacterii? Si majoritatea acestor bacterii ne sunt utile...

Fiecare om are puteri de erou. Stiati ca fiecare om poate avea puteri extraordinate in conditii de stres acut? In astfel de conditii se elibereaza o cantitate foarte mare de adrenalina in sange, ceea ce determina activarea maximala a unor sisteme, de exemplu muschii, astfel o persoana poate alerga cu pana la de 5-10 ori mai repede decat capacitatile sale maxime la normal, sau poate ridica greutati de sute de kilograme, cum ar fi... o masina.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Martie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.