Setari Cookie-uri

5+5 avantaje si dezavantaje ale implanturilor cu silicoane

Implanturile cu silicoane au devenit una din cele mai alese solutii ale femeilor care doresc o marire a sanilor. Aceasta pentru ca implanturile cu silicoane rezista o vreme indelungata, sunt considerate a fi permanente, in comparatie cu alte metode de augmentare a sanilor cum ar fi implanturile cu grasime prorpie. Insa orice operatie prezinta avantaje si dezavantaje.

Implanturile cu silicoane au devenit una din cele mai alese solutii ale femeilor care doresc o marire a sanilor. Aceasta pentru ca implanturile cu silicoane rezista o vreme indelungata, sunt considerate a fi permanente, in comparatie cu alte metode de augmentare a sanilor cum ar fi implanturile cu grasime proprie. Insa orice operatie prezinta avantaje si dezavantaje.


5 avantaje ale implanturilor cu silicoane

silicoane Durata acestora


Implanturile cu silicoane sunt considerate a reprezenta o metoda permanenta de augmentare a sanilor comparativ cu alte metode care nu sunt de lunga durata, cum ar fi implanturile cu grasime proprie care se resob in timp si determina necesitatea unei noi interventii operatorii.

Plasticitatea

Implanturile cu silocioane sunt acum pe diferite marimi astfel incat sa asigure femeii care apeleaza la aceste operatii rezultatele dorite.

Avantajele estetice

Din punct de evdere estetic implanturile cu silicoane asigura atat marimea dorita a sanilor, cat si o mentinere ridicata a sanilor, fiindca implanturile sunt puse in general sub muschiul pectral de unde nu se “lasa”, asadar ajuta sanii sa se mentina ridicati. In unele cazuri, atunci cand augmentarea sanilor prin implanturi cu silicoane nu este suficienta se poate face si o operatie de ridicare a sanilor.

Avantajele psihologice ale implanturilor cu silicoane

Femeile complexate de marimea bustului se pot bucura dupa augmentarea sanilor de bustul dorit, se simt mult mai sexy, poate chiar aspectul fizic este impotant in cariera lor, le creste stima de sine si chiar le poate imbunatati viata persoanala.

Aspectul natural

Implanturile de silicoane de ultima generatie au acum textura asemanatoare tesutului glandular, fiind practic greu de detectat la palpare. De asemenea formele acestor implanturi precum si imbunatatirea tehnicilor operatorii fac ca operatie sa fie indetectabila in urma implantarii silicoanelor si sanii sa para cat mai naturali.



5 dezavantaje ale implanturilor cu silicoane


Durerile de spate

Sanii mari trag de coloana in fata, astfel ca aceasta este suprasolicitata, apar durerile de spate si creste riscul modificarilor staturii si pozitiei coloanei vertebrale.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Octombrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.