Setari Cookie-uri

5+5 avantaje si dezavantaje ale implanturilor cu silicoane

Implanturile cu silicoane au devenit una din cele mai alese solutii ale femeilor care doresc o marire a sanilor. Aceasta pentru ca implanturile cu silicoane rezista o vreme indelungata, sunt considerate a fi permanente, in comparatie cu alte metode de augmentare a sanilor cum ar fi implanturile cu grasime prorpie. Insa orice operatie prezinta avantaje si dezavantaje.

Durerile postoperatorii

Implanturile cu silicon reprezinta totusi o interventi chiturgicala ci nu se compara cu o sedinta la coafor ori cosmeticiana. Recupararile se fac dificil, in decursul a 1-2 saptamani, dar sensibilitatea sanilor persista o vreme mai lunga. Datorita greutatii sanilor cu care organismul nu a fost obisnuit durerile pot sa apara chiar la nivelul pieptului si persista o vreme lunga dupa operatie.

Riscurile operatiei in sine

In functie de tipul de implant ales pot sa apara tot felul de accidente, de la spagerea silicoanelor, la migrarea acestora de la locul implantarii chirurgicale.

Efectul “sanului dublu”

Acest tip de efect apare in timp pentru implanturile moderne care se aplica sub muschiul pectoral.Sanul se lasa datorita gravitatiei, dar implantul ramane inalt si apare efectul de "san dublu".

Nepotrivirea hainelor

Atunci cand femeia alege marimi destul de voluptoase ale sanilor si are o talie ingusta vor aparea serioase probleme in ceea ce priveste gasirea hainelor potrivite acestor marimi care nu sunt tocmai proportionale. Dificultati pot sa apara si in privinta lenjeriei intime, sutienele cu cupe mari sunt de obicei mai largi si cu greu se gasesc sutiene cu cupe mari pentru un spate ingust.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Octombrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.