Setari Cookie-uri

3 Noutati Medicale

De fiecare data cand apare un nou produs util vietii noastre este bine sa fim informati despre acesta, asadar va informam si noi cu privire la cateva noutati medicale.

Comunicate de presa

De fiecare data cand apare un nou produs util vietii noastre este bine sa fim informati despre acesta, asadar va informam si noi cu privire la cateva noutati medicale.

noutati medicale stetoscop Spalatul pe maini - la fel de important ca vaccinurile

  • Spalatul frecvent pe maini poate fi la fel de important precum folosirea antibioticelor si a vaccinurilor
  • Spalatul pe maini poate reduce cu pana la 50% riscul aparitiei diareei si cu pana la 25% infectiile respiratorii.
Odata cu sosirea sezonului rece si cresterea predispozitiei populatiei la raceli, Protex si Reteaua Info-Sanatate lanseaza o campanie educationala de informare a publicului larg asupra rolului determinant pe care spalatul mainilor il are pentru mentinerea sanatatii. Acest obicei poate reduce riscul afectiunilor de sezon, precum raceli usoare sau infectii respiratorii , cu pana la 25%. In plus, spalatul corect pe maini poate reduce cu pana la 50% riscul aparitiei diareei .

Campania de informare include distributia a 300.000 de brosuri si a 200 de afise educationale in toate cele 450 de spitale si clinici medicale private partenere ale retelei Info-Sanatate. Acestea vor fi disponibile in 100 de orase din intreaga tara.

Prin aceasta campanie, persoanele care merg in spitalele si clinicile implicate in program isi vor reaminti ca spalatul pe maini este una dintre cele mai usoare si la indemana metode de reducere a numarului de microbi care ajung in organismul uman. De fapt, acest gest, deseori subevaluat, poate fi la fel de important pentru sanatate precum folosirea antibioticelor si a vaccinurilor.

Pentru situatiile in care apa si sapunul nu sunt la indemana, Protex ne ofera o solutie practica si accesibila, ce poate fi folosita pentru eliminarea bacteriilor oriunde si oricand: gelul antibacterian Protex Hand Sanitizer. Acesta actioneaza instant, se usuca repede, nu este lipicios, are un parfum proaspat si hidrateaza mainile.

Mai multa energie si vitalitate

Pentru persoanele care au nevoie de vitalitate, energie si un randament psihic crescut, Eurovita a creat Eurovita MultiVital A-Z - complex optim de vitamine, minerale si ingrediente naturale, care aduce un aport echilibrat de substante necesare pentru sustinerea capacitatii de efort fizic si intelectual a organismului.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Ianuarie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.