Setari Cookie-uri

3 Noutati Medicale

De fiecare data cand apare un nou produs util vietii noastre este bine sa fim informati despre acesta, asadar va informam si noi cu privire la cateva noutati medicale.

O alimentatie bogata in vitamine si minerale reprezinta baza unei vieti active si sanatoase. Cercetarile au demonstrat ca, in ultimii 10 ani, legumele si fructele contin tot mai putine vitamine si minerale. In plus, acestea sunt foarte sensibile la prepararea termica sau la depozitarea necorespunzatoare. Astfel, o alimentatie diversificata e posibil sa nu mai fie suficienta pentru aportul zilnic optim de vitamine si minerale. Pe de alta parte, multe dintre aceste elemente vitale sunt asimilate de organism in cantitati limitate si, de aceea, se recomanda ca aportul lor sa se realizeze zilnic, in mod treptat.

Ceea ce face din Eurovita MultiVital A-Z un produs special sunt comprimatele cu eliberare prelungita: nucleul vital al comprimatului elibereaza progresiv cele 26 de ingrediente active – vitamine, minerale, extract de Ginkgo biloba si Luteina - pe parcursul mai multor ore, astfel incat organismul sa le utilizeze treptat, pe durata intregii zile.

Eurovita MultiVital A-Z este recomandat in carentele de vitamine si minerale care pot aparea ca urmare a unei alimentatii dezechilibrate sau a unor factori precum: efortul fizic si intelectual crescut, fumatul, dietele sau inaintarea in varsta. Produsul combate starea de oboseala, epuizarea psihica si fizica, creste capacitatea de concentare si memorare si stimuleaza functia cognitiva, asigura vitalitate pielii, mentine sanatatea aparatului vizual, ajuta la functionarea normala a sistemului imunitar, incetineste procesele de imbatranire.

Pentru calmarea prostatei

Afectiunile prostatei afecteaza peste 80% din barbatii cu varsta peste 50 de ani, si la peste jumatate din acestia senzatia imperioasa de urinare si golirea incompleta a vezicii creeaza disconfort si impiedica starea de bine a organismului.

Aceste simptome apar in afecţiunile prostatei si le caracterizeaza.
Capsulele de Prostacalm contin substante active din Dovleac si fructe de Palmier-pitic (Sabal serrulata), cu efecte pozitive asupra functiei vezicii si prostatei:
• Diminueaza senzatia de urinare imperioasa
• Imbunatatesc fluxul urinar
• Cresc volumul urinar
• Diminueaza volumul reziduului urinar
• Scad frecventa urinarilor nocturne

Prostacalm contine ingrediente naturale sanatoase cu efecte dovedite in tratarea afectiunilor urinare si ameliorarea simptomelor ce insotesc disfunctiile prostatei: ulei de seminte de dovleac cu pudra obtinuta din acestea si extracte din fructe de palmier pitic.





Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Ianuarie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.