Setari Cookie-uri

Cele 7 cauze spirituale ale bolilor

In urma vastei sale experiente in terapie si investigatii, cunoscutul bioenergetician aduce o viziune interesanta si controversata asupra bolilor, percepandu-le cauzele dintr-o perspectiva spirituala.

Campul infoenergetic al parintilor este cel care determina destinul si personalitatea copilului chiar si inainte de conceptie. Indoielile cu privire la aducerea pe lume a unui copil, la fel ca si dorinta de a avea neaparat fata sau neaparat baiat afecteaza structurile campului viitorului copil. Aceste dorinte, chiar si nemanifestate la nivel verbal, pot da nastere unor deformari in campul structural al copilului.

De asemenea, Lazarev mai atribuie o cauza spirituala bolilor, o cauza mai putin vizibila. Afectiunile de sanatate de care sufera mama si prin care trebuie sa-si ispaseasca karma patrund in campul copilului. Karma mamei poate fi trecuta copilului, cauzand imbolnavirea acestuia. “Femeia care ucide iubirea in barbatul care o iubeste distruge structurile spirituale fine atat ale ei, cat si ale barbatului, iar copilul nascut in astfel de conditii poate avea niste structuri deformate ale spiritului”, adauga Lazarev. In schimb, „Barbatul si femeia care se iubesc isi imbunatatesc karma, se vindeca pe ei si si copii lor”.

Citește și:

Cauza a treia“Nu judecati, ca sa nu fiti judecati.”

Vorbele si gandurile rele pe care le aruncam asupra noastra sau asupra celorlalti nu sunt altceva decat atacuri energetice la adresa propriei persoanei sau la adresa celorlalti. Aceste atacuri prezinta un pericol major, distrugand campurile energetice proprii sau pe ale celorlalti. De asemenea, vorbele negative cu impactul cel mai puternic si malefic sunt cele care au in vedere persoanele cele mai apropiate (parinti, frati, rude, etc) sau persoanele iubite. „Gradul de comuniune la nivelul campului poate fi diferit; intre cei ce se iubesc el atinge cele mai inalte cote. Sentimentul de iubire il inalta pe om, nivelul energetic al indragostitului este foarte inalt si de aceea orice influentare negativa a acestuia devine extrem de periculoasa”. Lazarev da si un exemplu: paradontoza este cauzata de vorbele rele despre tata sau solicitarea in exces a karmei.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Mai 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.