Setari Cookie-uri

Cele 7 cauze spirituale ale bolilor

In urma vastei sale experiente in terapie si investigatii, cunoscutul bioenergetician aduce o viziune interesanta si controversata asupra bolilor, percepandu-le cauzele dintr-o perspectiva spirituala.

Cauza a cincea – Nu degeaba se spune ca despre morti trebuie sa vorbim numai de bine. “Intre lumea fina a mortilor si lumea noastra fizica sunt posibile contacte, iar daca ele apar, acest lucru dauneaza ambelor lumi. <Sudarea> campurilor unui om viu si ale unui om mort are loc atunci cand sunt incalcate legile supreme.” (Serghei Nikolaevic Lazarev in cartea “Karma sau armonia dintre fizic, psihic si destin”). Campurile mortilor si ale viilor trebuie clar delimitate. De asemenea, spune Lazarev, esre gresit sa purtam sentimente de ranchiuna unei persoane decedate. Aceste sentimente de pica pot avea consecinte negative in lumea fizica (boli) si psihica (afectiuni psihice sau schimbari de personalitate) a celui care ramane.

Cauza a sasea “Orice gand legat de sinucidere este extrem de periculos si de distructiv pentru om si pentru descendentii lui.”

Citește și:

Lipsa dorintei de a trai este cunoscuta in termeni medicali ca „stare depresiva”. Absenta dorintei de a trai poate fi cauza mai multor afectiuni, putand afecta dramatic destinul sau personalitatea unei persoane. Gandurile referitoare la lipsa dorintei de a trai, lipsa dorintei de a crea o alta viata (de a avea copii) sau comiterea tentativelor de sinucidere creeaza un program de autodistrugere in campul bionergetic, este de parere Lazarev.

Chiar daca aceste intentii s-au manifest in urma cu 3-4 generatii, programul se transmite ereditar urmasilor. Greselile savarsite de parinti, chiar si in timpul in care copilul se afla in burta mamei, dauneaza campului copilului. Deceptiile sau dezamagirile parintilor legate de copii (de sexul acestora spre exemplu), sustine Lazarev in cartea sa, pot cauza in viitor tentative de sinucidere din partea copilului respectiv. Numai „cinci minute de dezicere de copil pot costa ani multi de izolare, reprosuri, suparari, ura”, afirma Lazarev. „Cand mama jigneste prin cuvant, privire, gest, nemaivorbind de faptele copiilor sai, ea nu intelege ca initiaza in copil un program care peste un an, doi poate sa-l impinga sub rotile masinii sau sa-i provoace o boala grava"’.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Mai 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.