Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul Sanatatii in Luna Decembrie 2011

Horoscopul Sanatatii in Luna Decembrie pentru fiecare zodie: ce v-au rezervat astrele pentru luna cadourilor?

Horoscopul Sanatatii in Luna Decembrie pentru fiecare zodie: ce v-au rezervat astrele pentru luna cadourilor?

horoscopul sanatatii in luna decembrie pentru fiecare nativ al zodiacului: berbec, taur, gemeni, rac, fecioara, leu, scorpion, balanta, sagetator, capricorn, varsator, pesti

Berbec


Luna decembrie este una cu influente diverse pentru nativii zodiei Berbec. In prima jumatate a lunii puteti fi tensionati, stresati, usor suprasolicitati si este posibil sa aveti mici probleme de sanatate din acest punct de vedere ori totul se rezuma la stari psihice schimbatoare.

Incercati sa va odihniti mai mult si adoptati tehnici antistres care va vor fi de ajutor. A doua jumatate a lunii demebrie este una excelenta pentru nativii din zodia Berbec atat din punct de vedere fizic, cat si psihic. Faceti fata cu gratie tuturor solicitarilor fizice si psihice, doar uletimele zile din luna decembrie sunt usor sensibile pentru nativii din zodia Berbec pentru ca iarasi sunt incercati de astre in sfera emotionala.

horoscopul sanatatii in luna decembrie pentru fiecare nativ al zodiacului: berbec, taur, gemeni, rac, fecioara, leu, scorpion, balanta, sagetator, capricorn, varsator, pesti De asemenea in ultimele zile ale lunii decembrie sunteti mai sensibili in fata bolilor, de aceea va sugeram sa evitati excesele de orice fel si chiar daca sunteti la final de an sa ramaneti totusi prudenti privind sanatatea.

Taur



Nativii din zodia Taur se afla in toiul agitatiei, a pregatirilor pentru sarbatori, apar tensiuni psihice usoare. In primele doua saptamani ale lunii Decembrie nativii din zodia Taur au nevoie de mai multa organizare privind orele de masa, odihna - toate acestea fiindca treceti printr-o perioada haotica ce va poate tensiona, stresa, de aici si mici tulburari de sanatate.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Decembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.