Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul Sanatatii in Luna Decembrie 2011

Horoscopul Sanatatii in Luna Decembrie pentru fiecare zodie: ce v-au rezervat astrele pentru luna cadourilor?

horoscopul sanatatii in luna decembrie pentru fiecare nativ al zodiacului: berbec, taur, gemeni, rac, fecioara, leu, scorpion, balanta, sagetator, capricorn, varsator, pesti Luna decembrie nu anunta mari probleme in sanatate pentru nativii din zodia Taur, astfel ca astrologii va recomanda sa nu faceti excese de niciun fel ca sa evitati si orice mic pericol.

Trebuie sa fiti mai “chivernisit” si cu alimentatia, cu nevoia de liniste, de odihna, asadar alegeti cu grija si programul si oamenii alaturi de care va organizati.

La finalul lunii Decembrie nativii din zodia Taur scapa de tensiunuile psihice, o noua conceptie privind conduita de viata si deci si comportamentul privind sanatatea capata o alta forma, una mai buna. Aveti multa energie iar afectiunile, chiar si cele cronice, nu prea va fac probleme. Doar sistemul digestiv este usor sensibil, asadar infruptati-va cu chibzuinta din bunatatile de Sarbatori.

Gemeni



horoscopul sanatatii in luna decembrie pentru fiecare nativ al zodiacului: berbec, taur, gemeni, rac, fecioara, leu, scorpion, balanta, sagetator, capricorn, varsator, pesti

Nativii din zodia Gemeni sunt suprasolicitati in prima jumatate a lunii decembrie. Activitatile devin stresante, planurile pentru Sarbatori par sa va incarce psihicul si unele probleme privind interactiunea cu cei din jur pot sa apara.

Sunteti mai sensibili emotional, acordati o atentie deosebita felului in care ceilalti va privesc, astfel ca atentia exagerata acordata celorlalti va epuizeaza si va determina sa faceti greseli fata de propria persoana.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Decembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.